Cumartesi, Nisan 27, 2024

Apple Music, Artık Samsung Akıllı Televizyonlarda!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung beyciğim bugün itibari ile Samsung Smart Televizyonlar için resmi Apple Music uygulamasının kullanılabilir durumda olduğunu açıkladı. Eğer bir Samsung Smart Televizyona sahip iseniz artık Apple Music uygulamasını Samsung Smart TV App Store üzerinden indirebilirsiniz.

Apple Music abonesi değilseniz, bireysel, aile veya öğrenci aboneliği ile Apple Music’i 3 ay boyunca ücretsiz olarak edinebilir ve Spotify’ın en büyük rakibi olan servisi deneyimleme şansını elde edebilirsiniz.

Apple Music Announcement.2020 04 23 01 18 35
Apple Music, Artık Samsung Akıllı Televizyonlarda! 2

Şirket konu hakkında açıklama yaptı:

Geçen yıl Apple TV uygulamasını sunan ilk TV üreticisi olduk ve bugün Apple Music’i sunan ilk kişi olduk. Apple ile olan ortaklığımız, tüketicilere, özellikle Akıllı TV’lerinden daha fazla içerik seçeneği ararken, farklı eğlence seçeneklerinden oluşan benzersiz bir kadro getirmede etkili olmuştur,

Apple Music neler sunuyor?

  • Apple Music aboneleri 60 milyondan fazla şarkıyı reklamsız yayınlayabilir, en iyi müzik videolarını izleyebilir ve dünya çapında müzik uzmanları ve tat vericiler tarafından küratörlüğünü yaptığı binlerce çalma listesini keşfedebilir.
  • Ayrıca özelleştirilmiş günlük öneriler alabilir ve Frank Ocean, Nicki Minaj, The Weeknd, DJ Khaled ve Elton John gibi sanatçıların özel gösterilerilerine küresel bir canlı yayın olan yenilikçi Beats 1 radyo istasyonuna uyum sağlayabilirler.
  • Ayrıca, bu mesafeli konuşma sırasında bağlantı ve topluluk duygusu yaratmaya yardımcı olmak için yeni editoryal çalma listeleri, grup FaceTime sohbetleri, özel sanatçı röportajları ve çalma listeleri ve daha fazlasını içeren yeni “Apple Music ile Evde” içeriğine de erişebilecekler.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler