Perşembe, Nisan 25, 2024

Son dakika: WhatsApp ve Facebook çöktü, erişim sorunu yaşanıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Şuanda Türkiye başta olmak üzere, pek çok ülkede WhatsApp ve Facebook‘a erişimde sorun yaşanıyor. WhatsApp çöktüğü gibi, Facebook üzerinden de iletileriniz çok yavaş bir şekilde ilerliyor. Kullanıcılar WhatsApp üzerinden mesajlarını ilettiklerinde ise “iletilmedi” ve “bekleniyor” olarak görüntüleme sağlıyorlar.

WhatsApp ve Facebook neden çöktü?

23.04.2020 tarihi ve saat 21:50‘de başlayan bu erişim sıkıntısı şuan için giderilmediği gibi, Dünya genelinde hissediliyor. Bu tahminim üzere sunucu tarafında yaşanan yoğunluktan kaynaklı olarak sıkıntı yaşanıyor. Ortalama 1 saat içerisinde bu sorunun giderileceğini düşünüyorum.

Zira şuanda Dünya genelinde internet kullanım oranı çok yüksek olduğundan dolayı, bu gibi sosyal medya platformlarına yüklenince, fazla trafikten sunucular şişebiliyor. Bakalım yeni bir güncelleme olursa, tekrar sizi bilgilendirmeye devam edeceğim.

whatsapp coktu 23 04 2020

facebook coktu 23 04 2020

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler