Perşembe, Mart 28, 2024

Apple Pro Display XDR’ı Silebilmek için Özel Üretim Apple Bezi Almak Gerekiyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Madem ki böyle bir durum mevcut, Kumaşın Apple ürün videosu nerede?

Apple’ın en yeni olağan üstü ekranı Pro Display XDR bugün itibari ile satışa çıktı ve 4,999 $ ‘dan başlayan fiyatlarla satılıyor. Mat bir “nano doku” yükseltmesiyle sadece 1000 $ daha fazla vermeniz gerekiyor. Yine de bu nano doku yükseltmesini satın alırsanız ve bir parça toz atmasına izin verirseniz, biraz su ve mikrofiber bir bezle temizlemeyi düşünmeyin. Bunun yerine, Apple destek belgesinde yazılanlara göre yapmanız gereken sadece temiz olduğunu düşündüğünüz özel yapım kuru cilalama bezi ile temizlemelisiniz.

“Nano-texture” camı, Apple’ın yansıtıcı olmayan mat doku seçeneği için verdiği bir terimdir. Apple’ın mat bir teknoloji kullanmasının sebebi ekranda kontrast oranının bitmesine rağmen kontrastın korunmasına yardımcı olmak için nano dokunun “nanometre düzeyinde camın üzerine kazındığını” ve ne olursa olsun, nano dokusunun zarar görememesi için sadece özel bir bezle temizlenmesi için yeterince hassas olduğunu söylüyor Apple beyciğimiz.

Parlatma Bezini Kaybederseniz, Yenisi için Apple ile İletişime Geçmeniz Gerekecek

Bu cilalama bezini kaybederseniz, görünüşe göre Amazon’a gidemez veya bir Apple Store’a giremez ve yeni bir tane satın alamazsınız – değiştirme için Apple’ın destek hattına başvurmanız gerekir.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler