Cuma, Mayıs 3, 2024

Apple Vision Pro için YouTube Uygulaması Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bildiğiniz üzere Apple Vision Pro tanıtıldığı günden beri oldukça ses getirdi. Birkaç gün önce sadece ABD’de satışı yapılan başlığa ilgi oldukça fazla. Hatta ABD’de yaşamayan insanlar bile sırf Apple Vision Pro’yu satın almak için, ABD’ye gidiyor ya da ABD’den birilerine kendisi için satın aldırtıyor.

Apple Vision Pro henüz satışa sunulmadan birkaç gün önce Google, Netflix ve Spotify Apple Vision Pro’ya özel uygulama geliştirmeyeceklerini duyurdu. Bunun sebebi ise, gözlüğün fiyatının çok yüksek olması ve bu sebeple kimsenin ilgi göstermeyip satın almayacağını düşünmeleriydi. Cihaza olan yoğun ilgiden sonra Google kararından vaz geçerek, Apple Vision Pro için bir Youtube uygulaması geliştireceğini duyurdu.

YouTube Sözcüsü: Apple Vision Pro İçin Çalışmalara Başladık!

Youtube sözcüsü Jessica Gibby, Safari (Apple’ın kendine ait internet tarayıcısı) üzerinden YouTube kullanan Apple Vision Pro kullanıcıları için destek verdiklerini ve çok yakında bir YouTube uygulamasının da Apple Vision Pro için hazır olacağını dile getirdi. Safari üzerinde çalışan YouTube, bildiğiniz üzere 3D videoları desteklemiyor. Bu da kullanıcıların tamamıyla bir VR deneyimi yaşamasına olanak tanımıyor.

YouTube tarafındaki bu hamle, diğer Google uygulamalarının da Apple Vision Pro için geliştirileceğinin habercisi olabilir. Bununla birlikte Spotify ve Netflix’de muhtemelen ilerleyen süreçte, Apple Vision Pro’da kullanılmak üzere uygulamalarını geliştirmeye başlayacaklar.

Eğer Apple Vision Pro ilginizi çekiyorsa, bu yazımıza da göz atabilirsiniz: Çok Garip, Apple Vision Pro’da Bu 5 Özellik Atlandı

Cihan Seldüz
Cihan Seldüz
Teknoloji ve bilime ilgi duyan, bu konularda bol bol araştırma yapıp kendini geliştirmeye çalışan PC Hocası editörü.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler