Cuma, Nisan 26, 2024

Apple’ın, iPhone 13 İle ‘Her Zaman Açık Ekran’ İşlevini Getireceği Söyleniyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Apple’ın bir sonraki iPhone serisini ilgilendiren söylenti, aylar geçtikçe yavaş yavaş ilgi kazanıyor. EverythingApplePro ve Max Weinbach’tan gelen yeni bir sızıntıya göre, Apple sonunda ‘Her Zaman Açık Ekran‘ işlevini getiriyor. Söylenti, iPhone 13 telefonlarının 120Hz LTPO (düşük sıcaklıklı polikristalin oksit) ekranlarını kullanacağını ve kullanıcıların pil yüzdelerini ve saatlerini her zaman ekranda görebileceklerini öne sürüyor.

Applein iPhone 13 Ile Her Zaman Acik Ekran Islevini Getirecegi Soyleniyor 1

Söylentide, ekranın sadece küçük bir bölümünü aydınlatarak AOD’de görünen bildirimlerden de bahsediliyor. Yeni söylenti, iPhone 13‘ün uyumlu aksesuarlarının klipslenmesini önleyen daha güçlü MagSafe mıknatısları getireceğinden de bahsediyor. Önceki kamera söylentilerine ek olarak, gökyüzündeki yıldızları ve diğer uzay nesnelerini algıladığında devreye girecek olan otomatik bir Astro-fotoğrafçılık modunun da bu telefonda bulunacağı söyleniyor.

Apple’ın AirTag’lerinin de Nisan ayında piyasaya sürüleceği ve Apple Watch Series 7‘nin kan şekeri takibi özelliğini ekleyeceği belirtiliyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler