Çarşamba, Nisan 24, 2024

ASRock RX 500 Serisi Ekran Kartı Modellerini Duyurdu

Paylaş

silkroad gaminggentr

ASRock yeni RX 500 serisi ekran kartı modellerini duyurdu. Görünüşe göre firma en az beş farklı model ile karşımıza çıkacak. Çift fanlı yapıda gelen ve XFX RX Vega Dual modeline benzettiğimiz tasarımı ile göz doldurduğu gibi, piyasa satış fiyatları konusunda henüz net bir bilgi bulunmuyor.

Beş Farklı ASRock RX 500

ASRock hatırlarsanız bundan bir kaç hafta öncesinde ekran kartı piyasasına giriş yaptığını duyurmuştu. Tabii ki bu AMD serisi ekran kartları için geçerli. Şirket şuanda NVIDIA tarafında bir çalışma yapmazken, ilerleyen dönemlerde belki yeni modeller ile karşılaşabiliriz.

AMD tarafında ise ASRock RX 580 Phantom, RX 570, RX 560, RX 550 ve tek fanlı RX 570 modelleri bulunuyor. Bu ekran kartları arasında Radeon RX 560 ve RX 550’nin Mini-ITX modelleri de bulunuyor. Zira Türkiye’de şuanda gerçekten Mini-ITX ekran kartı ve anakart bulmakta zorluk çektiğimiz şu dönemlerde ilaç gibi gelebilir.

ASROCK Radeon RX500 Serisi 001

Yukarıda da belirttiğim RX 570 ekran kartında tek fanlı ibaresinin yanı sıra, sadece bir adet DVI portu olduğunu görüyoruz. Ekran kartı piyasasına yeni giriş yapan ASRock bakalım ilerleyen günlerde oyun severleri nasıl karşılayacak biz de merakla bekliyoruz.

Aşağıda ise ASRock RX 570 8G OC serisini görüyoruz 🙂

ASROCK Radeon RX500 Serisi

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler