Cuma, Nisan 19, 2024

Assassin’s Creed Valhalla Gelirleri Açıklandı! Ciddi Bir Kazanç

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ubisoft’un akılda kalan, en çok ses getiren oyun serisi Assassin’s Creed diyebiliriz. Seriye hem hikayesi açısından hem de oynanış yapısı bakımından çok iddialı yapımlar ekleniyor. Sürekli güncellenen seri, son olarak Assassin’s Creed Valhalla oyunuyla gündeme gelmişti.

Yine hikayesi, grafikleri ve oynanış yapısıyla bizi büyüleyen oyun, anladığımız o ki sadece bizi büyülemedi. Öyle ki oyundan elde edilen gelir, seriyi firmanın en çok kazanan yapımlarından biri haline getirdi.

Assassin’s Creed Valhalla, Şimdiye Kadar 1 Milyar Dolar Geliri Yakaladı

Oyunun piyasaya çıkmasının üzerinden 1 yılın üzerinde süre geçti. Yapım 14-15 ay önce sunulmuştu. İşte bu süreç içerisinde oyunun 1 milyar dolar gibi dev bir geliri elde ettiği açıklandı.

Vikingler’in dünyasına konuk olduğumuz yapım, bu dev gelirle beraber Ubisoft’un da en çok kazanç getiren oyunlarından biri oldu.

Kaçırmayın: Battlefield 2042 Neden Başarısız Oldu?

Assassin’s Creed serisine bakacak olursak, gelir sıralamasında artık Valhalla birinci sırada. Tüm Ubisoft oyunlarını değerlendirecek olursak bu durumda da Valhalla, en çok kazandıran ikinci yapım konumunda.

Assassin’s Creed Valhalla

Firma elde ettiği bu başarıyı yeni Assassin’s Creed yapımında da devam ettirirse, ciddi oranda bir büyüme yakalayabilir.

Bakalım yeni oyunu da merakla bekliyoruz. Şimdilik Valhalla için gelen DLC’ler gündemde ama yavaş yavaş yeni oyun da gündeme gelmeye başlayacaktır.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler