Çarşamba, Nisan 24, 2024

Assassin’s Creed Valhalla Korsana Yenik Düştü

Paylaş

silkroad gaminggentr

Assassin’s Creed Valhalla, 4 ya da 5 ay kadar önce piyasaya sunulmuş ve hikayesiyle de övgü toplamayı başarmıştı. Bir yandan oyunun hikayesi dikkat çekerken bir yandan da oynanış yapısı bir hayli başarılı bulunmuştu.

Aradan geçen sürede yapım için birçok güncelleme de yayınlandı. Fakat tüm bu güncellemelere rağmen, oyunun koruması aşıldı. Yapım korsana yenik düştü ve kırıldı.

Assassin’s Creed Valhalla Torrent sitelerine düştü

EMPRESS isimli bir hacker grubu oyunun korumasını kırmayı başardı ve oyunun korsan sürümü yayınlandı. Grubun söylemine göre oyunda VMProtect, uPlay ve Denuvo korumaları bulunuyordu.

Bu koruma sistemi ise oyunu sadece 5 ay kadar saklı tutabildi. Şu an için oyunun 1.12 sürüm numarasına uyumlu bir crack yayınlandığı söyleniyor. Bunun üzerinde sürümler için ise destek olmadığı ve oyunun stabil çalışmadığı belirtilmekte.

Assassin's Creed Valhalla

Ubisoft konu hakkında bir açıklama yapmadı ama günümüz değerlendirmelerine bakacak olursak yapım 5 ay bile iyi dayandı. Hackerlar artık Denuvo korumasını da aşabiliyor ve oyunları korumak çok mümkün olmuyor. Bundan sonra gelecek olan güncellemelerle belki yeni sürümlerin korunması sağlanabilir.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler