Cuma, Nisan 19, 2024

ASUS, Radeon RX 6500 XT Serisi için Fiyatları Paylaştı

Paylaş

silkroad gaminggentr

6500 XT modeli, resmen dar gelire sahip olup sistem toplamak isteyenlere ilaç gibi gelecek bir ekran kartı oldu diyorduk. Giriş ile orta seviyeye geçiş ekran kartlarında yeni nesil olarak değerlendirme yapabileceğimiz seri, 199 dolar fiyatla satışa sunulacak denmişti. AMD bunu söyledi ama özel seriler için fiyatları bilmiyorduk. İşte ASUS’un modelleri için de bir fiyat açıklaması geldi. Buna göre ASUS RX 6500 XT fiyatları sanıldığı kadar ucuz olmayacak.

ASUS, Radeon RX 6500 XT Serilerini Ne Kadar Fiyatla Satacak?

Baştan şunu belirtmek isterim ki fiyatlar ASUS’un Almanya sayfasında paylaşılmış durumda. Türkiye fiyatlarını hala bilmiyoruz.

Kaçırmayın: 2022 ASUS ROG Laptoplar Neler Sunuyor?

Almanya sayfasında paylaşılan fiyatlarda ise;

  • ASUS Dual Radeon RX 6500 XT modelinin 299 Euro satış fiyatı olacağını,
  • ASUS TUF Gaming RX 6500 XT modelinin 334 Euro satış fiyatı olacağı açıklandı.

Ayrıca kartların 19 Ocak tarihinde satışa sunulacağı konusunda da bilgi verildi. Tabii ki tekrar altını çizerek söylüyorum ki Almanya sayfasında gözüken fiyatlar bunlar. Ama her şeye rağmen açıklanan fiyatlar AMD’nin tavsiye edilen 199 dolarlık fiyatlarının çok daha üzerinde gözüküyor.

ASUS, Radeon RX 6500 XT

Türkiye fiyatları belli değil ama aynı değerde güncel kur ile Türkiye fiyatına bakmak istesek Dual modelinin 4.700 TL civarlarında olduğunu Gaming modelinin ise 5.400 TL seviyelerinde olduğunu görüyoruz. Tabii ki resmi fiyatları bekleyeceğiz ama sadece Almanya fiyatlarına bakıldığı zaman bile ekran kartları yine pahalı olacak anladık.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler