Cuma, Nisan 26, 2024

ASUS ROG Phone 4 Görüntüleri Sızdırıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

ASUS‘un oyunculara hitap eden akıllı telefon serisi ROG Phone şu ana kadar üç model ile karşımıza çıktı. Muhtemelen ROG Phone 4 olarak adlandırılacak olan ROG Phone 3’ün halefine ait görseller internette sızdırıldı.

MySmartPrice tarafından bildirilen, ROG Phone 4‘ün bir görüntüsü çevrimiçi olarak yayıldı. Çin sosyal medya platformu Weibo’dan çıkan, piyasaya sürülmemiş oyun telefonuna yapılan bu yeni bakışlar, selefine göre biraz değiştirilmiş bir tasarım anlayışını gözler önüne seriyor.

Resim, teknoloji ailesindeki önceki cihazların ayrıntılı görünümü ile kesinlikle aynı çizgide kalan bir cihazı göstermektedir. ASUS’un telefonunda üçlü kamera kurulumu, sözde bir RGB şeridi ve sol altta gizemli bir kırmızı düğme, muhtemelen bir makro düğmesi veya Oyun Modu düğmesi bulunuyor.

8CA0E8B9 3FEC 4534 A8B3 5B88809BF250
ASUS ROG Phone 4 Görüntüleri Sızdırıldı 2

ROG PHONE 5 iddiaları da var

Dördüncü model olarak beklediğimiz ROG Telefonun ROG Phone 5 olarak adlandırılacağına dair bir takım nedenler de söz konusu. Bunun birden fazla nedeni var. İlk olarak, ROG Phone 4 olarak adlandırılması gereken telefona ait fotoğrafta cihazın arka kısmında bariz bir şekilde görünen 05 ibaresi yer alıyor,

İkinci teori olarak, Çince’deki 4 rakamı, Çince’deki ölüm kelimesine çok benzediği için şanssız bir sayı olarak kabul edilmektedir. Çin, ROG Phone cihaz serisinin büyük bir destekçisi olduğundan, Asus bir sonraki ürünlerinde dikkatli olmak isteyebilir yani bu sebeple tıpkı iPhone modelinde 9 modelini görmediğimiz gibi ROG Phone tarafında da bir sonraki sürüm 4 yerine 5 olabilir.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler