Perşembe, Mart 28, 2024

Samsung Galaxy Note 21 Çalışır Durumda Görüntülendi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung Galaxy Note 21, akıllı telefon pazarının önem verilen cihazlarından biri haline gelmiş durumda. Fakat bunun nedeni serinin amiral gemisi olması ya da üst düzey özelliklere sahip olması değil.

Bunun nedeni Samsung’un Note serisine devam etmeyeceği iddiası. Galaxy S21 ile akıllı kalem konusunda farklı bir adım atılmasının, Note modellerinin sonunu getireceği söyleniyordu. Haliyle Note 21 daha fazla önem kazandı. Gelecek mi gelmeyecek mi derken telefona ait olduğu söylenen gerçek görseller yayınlandı.

Samsung Galaxy Note 21 tasarımı nasıl olacak?

Sızıntılarıyla ünlü isimlerden gelen paylaşımlara göre yeni akıllı telefonlar mevcut modellere benzer bir tasarım kullanacak. Yine ekranda kamera sisteminin gelmesi ek olarak çerçevelerin azaltılabildiği kadar azaltılması durumu söz konusu. Telefonun yan kısımlarında ise biraz daha artırılmış olan kavis kullanılacağı resmen belli oluyor.

Teknik detay paylaşımı yok. Teknik detay paylaşımı olmadığı için özellikler konusuna gelince şimdilik susuyoruz ama o konuda da beklentiler var. Telefonun ekranı ve kamerası nasıl olur bilinmez ama işlemcisinin yine Snapdragon 888 ve Exynos 2100 serisi olması beklenmekte.

Samsung Galaxy Note 21

Samsung Galaxy Note 21

Serinin devamı için de önemli olan akıllı telefondan daha nasıl bilgiler elde edeceğiz bilinmez ama bu modelde uzun süre konuşulacak bir model olacak orası kesin.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler