Cuma, Nisan 26, 2024

ASUS ROG Phone 6, TENAA’da Ortaya Çıktı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

ASUS‘un akıllı telefon serisi ROG Phone ailesinin yeni modellerinden olacak olan ROG Phone 6, ASUS_AI2201 model numarası ile sertifikasyon sitesi TENAA’da ortaya çıktı. Sertifikasyon sitesi sayesinde bazı önemli bilgileri edinmiş olduk fakat bu bilgilerin başlangıç modeli mi yoksa Pro modeline mi ait olduğunu bilmiyoruz.

TENAA raporlarında yer alan Bellek yapılandırması göz önüne alındığı zaman ilgili sertifikanın ASUS ROG Phone 6 Pro’ya ait olduğu bariz belli oluyor.

172.8 x 77,3 x 10,4 mm boyutlarına sahip akıllı telefon önceki model ROG Phone 5 ve ROG Phone 5 Pro ile aynı boyutları sahip olacak. Boyut konusunda aynı kalınmasına rağmen ağırlık konusunda hafiflemeyi başarmışlar ROG Phone 6 229gram ağırlığa sahip olacak.

ASUS ROG Phone 6 tahmini teknik özellikleri neler?

asus rog phone 6 tenaa
ASUS ROG Phone 6, TENAA'da Ortaya Çıktı! 2

Ön tarafta 6.78 inç boyutunda AMOLED ekran yer alıyor. Akıllı telefon içerisinde barındırdığı tüm donanımın ihtiyaç duyduğu enerjiyi iki hücreden oluşan ve 65W hızında şarj olan 6000 mAh kapasiteli bataryadan sağlayacak olacak. Gücünü Qualcomm’un Snapdragon 8 Gen 1+ yonga setinden alan ROG Phone 6, TENAA’ya göre 18GB’a kadar RAM ve 512GB’a kadar dahili depolama alanı sunacak.

Arka tarafta 64MP çözünürlüğünde ana kamera yer alacak ve bu ana kamera 5x optik yakınlaştırma sunacak ve tabi ki periskop lenste yer alacak. Ön tarafta ise 12MP çözünürlüğünde özçekim kamerası bulunuyor olacak

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler