Cuma, Nisan 19, 2024

Huawei nova Y90 Tanıtıldı: Özellikleri Neler?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli teknoloji devlerinden Huawei, nova Y90 modelini büyük bir ekran, hızlı şarj destekli yüksek kapasiteye sahip batarya, LTE desteği ve Qualcomm’un Snapdragon 680 yonga seti ile resmi olarak tanıttı.

Ön tarafta 6.7 inç boyutunda Full HD+ çözünürlüğünde, 90Hz yenilme ve 270Hz dokunmatik örnekleme hızına sahip LCD ekran ile f/2.0 diyafram aralığına sahip 8MP çözünürlüğünde özçekim kamerası yer alıyor. Arka tarafa gelecek olursak f/1.8 diyafram aralığına sahip 50MP çözünürlüğünde ana kamera, 2MP çözünürlüğünde makro ve derinlik algılayıcı kamera ve bir adet LED flaş ışığı yer alıyor.

huwei nova y90 özellikler
Huawei nova Y90 Tanıtıldı: Özellikleri Neler? 2

Akıllı telefon içerisindeki tüm donanımın ihtiyaç duyduğu enerjiyi 40W SuperCharge desteğine sahip 5000 mAh kapasiteli bataryadan sağlarken 30 dakika içerisinde yüzde 50 pil doluluk oranı vaat ediyor. Yazılım tarafında EMUI 12 kullanıcı arayüzüne sahip sürümü belli olmayan Android işletim sistemi yer alıyor.

8GB RAM ve 128GB dahili depolama alanı ile gelen akıllı telefon Kristal Mavi, İnci Beyazı, Zümrüt Yeşili ve Gece Siyahı olmak üzere üç farklı renk seçeneğinde satışa sunulacak. Huawei nova Y90 için şu anda herhangi bir fiyat ve bulunabilirlik bilgisi mevcut değil.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler