Cuma, Nisan 26, 2024

Motorola Edge 30 Lite Görüntüleri Ortaya Çıktı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

İnternet devlerinden Google’a ait akıllı telefon üreticilerinden Motorola’nın Edge 30 serisinde şu an yalnızca iki model bulunuyor. Edge 30 ve Edge 30 Pro’dan oluşan aileye bir de Edge 30 Lite modeli ekleniyor. Miami kod adıyla ortaya çıkan Edge 30 Lite, arka tarafta üç kameraya ve diğer modellere kıyasla iki LED flaş ışığa sahip olacak.

Arka tarafta OIS (Optik Görüntü Sabitleme) teknolojisine sahip 64MP çözünürlüğünde ana kamera ve ana kameraya eşlik eden 13MP çözünürlüğünde ultra geniş açılı kamera bulunuyor.

motorola edge 30 lite

Arka panelde altta Motorola yazısı ve logosu yer alıyor. Edge 30 Lite’ın sağ çerçevesinde ses azaltma/yükseltme tuşları ve parmak izi okuyucusuna sahip güç düğmesi yer alıyor. Şu anda akıllı telefonun arka paneline dair fotoğraflar var fakat söylentilere göre akıllı telefon 6.28 inç boyutunda 120Hz yenileme hızına sahip Full HD+ POLED ekran ile gelecek 32MP çözünürülüğünde özçekim kamerası sunacak.

Motorola Edge 30 Lite gücünü Qualcomm’un Snapdragon 695 yonga setinden alırken 8GB’a kadar RAM ve 256GB dahili depolama alanı sunacak. İçerisindeki donanımın ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 30W şarj hızına sahip 4020 mAh kapasiteli bataryadan karşılayacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler