Cumartesi, Nisan 20, 2024

Realme Narzo 50i Prime Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli teknoloji devlerinden Oppo’ya ait akıllı telefon üreticilerinden Realme’nin Narzo akıllı telefon serisindeki en yeni model Realme Narzo 50i Prime tanıtıldı. C30 modeli ile neredeyse aynı özelliklere sahip cihazın teknik özelliklerine gelin hep birlikte bakalım.

6.5 inç boyutunda HD+ çözünürlüğe sahip LCD ekran ile birlikte gelen akıllı telefon gücünü Unisoc’un T612 yonga setinden alıyor ve içerisindeki donanımın ihtiyaç duyduğu enerjiyi 5000 mAh kapasiteli bataryadan sağlıyor. Arka tarafta yalnızca 8MP çözünürlüğünde oldukça büyük ana kamera yer alırken ön tarafta 5MP çözünürlüğe sahip özçekim kamerası bulunuyor.

Fiyatı ne kadar?

realme narzo 50i prime
Realme Narzo 50i Prime Tanıtıldı! 2

Akıllı telefon yazılım tarafında Realme Go Edition kullanıcı arayüzüne sahip Android 11 işletim sistemini çalıştırıyor. 2GB ve 3GB RAM seçenekleri ile gelen cihaz dahili depolama alanı tarafında microSD kart desteğiyle artırılabilen 32GB ve 64GB seçenekleri sunuyor.

Realme Narzo 50i Prime, Koyu Mavi ve Nane Yeşili renk seçeneklerinde satışa çıkarken. 3GB RAM/32GB Dahili Depolama Alanı konfigürasyonu 99.99 Dolar fiyat etiketine, 4GB RAM / 64GB Dahili Depolama Alanı konfigürasyonu 109.99 Dolar fiyat etiketine sahip olacak.

Akıllı telefon ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağını henüz bilmiyoruz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler