Salı, Mayıs 7, 2024

ASUS ROG Strix Flare II Animate Klavye Duyuruldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

CES 2022’ye hızlı başlayan ve öyle de giden ASUS, sadece laptop modelleri ya da ekranlarıyla boy göstermedi. Firma aynı zamanda ilgi çeken farklı oyuncu ürünlerini de sundu. ROG Strix Flare II Animate mini LED klavye modeli de bunlardan biri oldu.

Daha önce birçok üründe kullanılan Matrix LED ekranın eklendiği yeni klavye, oyunculara hitap edecek epey bir cafcaflı bir tasarımla geliyor.

ROG Strix Flare II Animate Klavye Özellikleri ve Fiyatı

Klavyenin en çok göze batan kısmı tam köşe bölümüne eklenen AniMe Matrix LED bölümü. 312 adet Mini LED ile hazırlanmış olan bu kısımda, farklı şekilleri ya da bildirimleri göstermek mümkün.

Kaçırmayın: Intel Laminar Stok Soğutucular Tanıtıldı

ASUS’un daha önce birkaç laptop modelinde benzer bir yapı kullandığını biliyoruz. Tam olarak nasıl bir yapı sunulduğunu daha iyi anlatmak adına bir GIF ekleyeceğim.

ROG Strix Flare II Animate

Bu bölümü atladığımız zaman ROG Strix Flare II Animate, işlevsel bir klavye gibi gözüküyor. Üst kısımda yer alan medya kontrol odaklı tekerlekler bir yana anahtar kısmında da değişime gidilebiliyor.

İstediğiniz gibi anahtarları değiştirebileceğiniz seri, ROG NX ve Cherry MX seçeneklerini de sunuyor. Ayrıca tuş başlıkları kısmında da dayanıklılığı arttıracak PBT çift kaplama tuş başlıklarının kullanıldığını görüyoruz.

ROG Strix Flare II Animate

Tepki süreleri konusunda da iddialı olan üründe 8000 Hz tarama hızı olduğunu da ekleyelim.

Tuşlarda RGB aydınlatma, bilek desteğinde RGB aydınlatma, bilek desteği gibi dikkat çekici özelliklerle beraber Flare II Animate modelinin fiyatı ise 220 dolar olarak açıklandı.

Burada kullanıcılar mini LED ekranın olmadığı ve Cherry MX anahtarlarının kullanılmadığı ek bir versiyonu da tercih edebilecekler. Diğer versiyonda fiyat 180 dolar olarak açıklandı. Ama tabii ki bahsettiğimiz gibi birçok özellikten yoksun olan versiyon.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler