Perşembe, Nisan 25, 2024

ASUS RTX 3060 Ultra TUF Gaming Fiyatı Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

NVIDIA’nın orta segment ile uygun bir fiyat aralığına hitap edecek ekran kartları için bilgiler çoğalmaya başladı. Referans modeller dışında özelleştirilen modeller için de paylaşımlar görmeye başladık. En son ortaya çıkan model ASUS RTX 3060 Ultra TUF Gaming.

ASUS tarafından sunulan özel versiyon olacak yeni ekran kartı için hem bir görüntü sızmış durumda hem de kartın fiyatı ortaya çıkmış durumda.

ASUS RTX 3060 Ultra TUF Gaming fiyatı nasıl olacak?

Yeni kart sanılanın aksine çok küçük olmayacak gibi. Referans modelde iki fan kullanılabileceği söylenirken bu modelde ise 3 fan olacağını görüyoruz. Kartın üzerinde yer alacak 3 fan, soğutma performansının yüksek olacağının işareti.

Kutu görselini değerlendirecek olursak, bellek miktarı ise 12 GB olacak. Tasarım ve bellek miktarı bilgileri önemli ama bu bilgilerin yanında çekirdek sayısı gibi önemli başka detaylar paylaşılmış değil.

ASUS RTX 3060 Ultra TUF Gaming

Bu bilgilere ek olarak sadece bağlantı noktalarını biliyoruz. Görüntülere göre kart üzerinde 3 adet DP ve 1 adet HDMI giriş bulunacak.

Bildiğimiz tüm bu teknik donanımlar ve tasarım dışında 3060 Ultra TUF Gaming için paylaşılan fiyat ise 449 dolar. Tabii ki fiyat kesin böyle olacak demek yanlış olur ama beklenti bu yönde.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler