Çarşamba, Mayıs 8, 2024

ASUS X590 Anakart Serisi Hazırlanıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

ASUS anakart serilerine en az 2 model daha dahili olarak ekleneceği ortaya çıktı. Bu seriler arasında ön plana çıkan yeni PRIME X590-PRO ve ROG STRIX X590-E, görülen gizli detaylarda bahsedilmekteydi.

Videocardz’dan ediğindiğimiz bilgilere göre, şu an için kartların piyasaya tabii ki sürüleceği anlamına gelmiyor. Şuan için yeni jenerasyona göre henüz erken olduğunu belirtmekte fayda var. Yani anlayacağınız ASUS yeni anakartları üzerinde çalışmalarına devam ediyor.

“Asus X590 Serisi Hazırlanıyor”

Bildiğiniz gibi X570 zaten çok sayıda X470 anakartta olduğu gibi Gen4’ü destekliyor. Bu da X590’ın X570’den ne kadar farklı olduğunundan emin olmamamızı sağlıyor. Ancak X590 lansmanının 2 ay içinde beklenen 16 çekirdekli Ryzen 9 3950X lansmanına bağlanacağı tahmin ediliyor.

Fakat bununla bitmedi; Ayrıca ASUS’un ZENITH II EXTREME anakart hazırladığını da onaylandı. Hatırlayabileceğiniz gibi, ZENITH I, X399 yonga setine dayanıyor. Bu, ZENITH II’nin X599’u benimsemesi gerektiğini söylüyor.

Detaylar şuan için bu şekilde. Eylül ayında gerçekleşmesi beklenen AMD lansmanı öncesi yeni bilgileri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler