Cuma, Nisan 19, 2024

Asus, Yeni ROG Strix PSU’ları Duyurdu

Paylaş

silkroad gaminggentr

ASUS, ROG Strix 850W Gold ve 850W White Edition güç kaynaklarını duyurdu. Yeni eklenen modeller, serideki diğer güç kaynakları olan 750W, 650W ve 550W modellerin arasına katıldı.

ROG Strix 850W White Edition 3 e1587235850431

White Edition modeli beyaz renk kombini ile tasarlanmış sistemlerde görülecek gibi duruyor. Bunun yanında her iki güç kaynağı da mıknatıslar, çıkartmalar ve modüler kablolar ile bir çok kişiselleştirme ögesine sahip durumda. ROG serisi gelişmiş özel soğutma sistemi ile üst düzey bileşenler, çok çekirdekli işlemciler ve en yeni ekran kartlarına sessiz bir şekilde güç veriyor.

ROG Strix 850W Gold 7Düşük gürültü seviyesi, ileri düzey oyuncu sistemleri için olmazsa olmazlar arasında. Asus, kullandığı özel sistemler ile gürültü işini de halletmiş görünüyor. ROG Strix serisi güç kaynakları, ROG Thor serisinde kullanılan özel soğutma bloklarından yararlanıyor. Bunun yanında ROG serisi, güç kaynağı seçiminde önemli rol oynayan 80 PLUS Gold sertifikasını da taşıyor.

ROG Strix 850W Gold 3

Güç kaynağı, bir adet 24, iki adet 6+2 PCI-e ve iki adet 8 pin EPS 12V güç kabloları ile birlikte geliyor. Güç kabloları, güç kaynağının gövdesi ile aynı renk tasarlanmış, bu kasa içi görünüm için çok şık bir düşünce diyebiliriz. Güç kaynağı, kullanışlı manyetik logo ve dış kenarlarına uygulanabilen desenlerle kişiselleştirilebiliyor.

 

 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler