Perşembe, Nisan 25, 2024

Asus Zenfone 5’in Türkiye Fiyatı Belli Oldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Asus’un yeni modeli Zenfone 5’in Türkiye fiyatı belli oldu. Zenfone 5 severleri şöyle yazımızın içerisine alalım.

Asus’un merakla beklenen cihazı Zenfone 5‘in Türkiye fiyatı belli oldu. iPhone X’in ilk adımı attığı çentikli ekran tasarımında OnePlus’ın ardından Asus’ta geliyor. Tasarımı ve özellikleri ile dikkat çeken Zenfone 5’in fiyatı belli oldu.

Şubat ayında düzenlenen etkinlikte Asus yeni modellerini tanıtmıştı. Aralarında Zenfone 5’inde bulunduğu cihazların fiyatları henüz belli değildi. Tanıtımda özellikleri ve versiyonları belli olan Zenfone 5’in fiyatı bugün belli oldu.

Asus, Zenfone 5’in Türkiye için fiyatını 1998.99 TL olarak belirledi. Yani 1.999 TL fiyat etiketine sahip olacak. Asus, Zenfone 5’i almak isteyen kullanıcılara ise bir sürpriz yapmayı unutmadı.

asus zenfone5 3

Zenfone 5’i ön sipariş ile alırsanız 305 TL gibi bir indirim alarak, 1694,06 TL‘ye Zenfone 5’e sahip olabileceksiniz. Tabiki bu indirim ön sipariş süresi bitene kadar. Şimdi gelin hep birlikte cihazın özelliklerine yakından bakalım.

Zenfone 5’in Özellikleri!

Asus, Zenfone 5 için kullandığı çentikli ekranın büyüklüğünü 6.2 inç olarak belirlemiş. Full HD çözünürlüğündeki Super IPS ekranı ile dikkat çeken Zenfone 5, %90 gibi efsane bir ekran kasa oranınıda kullanıcıya sunuyor. Ayrıca bu ekran mavi ışık filtresi, otomatik renk sıcaklığı, akıllı ekran açma gibi özellikleride beraberinde getiriyor.

Performans kısmında gücünü 8 çekirdekli Snapdragon 636 işlemcisinden alan Zenfone 5, bu gücü 4 ve 6 GB Ram belleği ile destekliyor. Yine grafik işlemcisi olarakta Qualcomm Adreno 509 seçilmiş.

asus zenfone5 1

64 GB‘lık dahili hafızası ile birlikte gelen Zenfone 5, 3.300 mAh bataryayıda içerisinde barındırıyor. Kamera kısmında ise yine iPhone X’i andıran bir çift kamera görüyoruz ki bu kameraların birisi 12 megapiksellik çözünürlük sunarken diğeri 8 megapiksellik görüntü kalitesi sunuyor.

Ön kısımda ise yine 8 megapikselik bir kamera kullanılmış. Cihazın özelliklerini kabaca bu şekilde sıralıyoruz. Keza kameranın ve ekranın özellikleri say say bitmiyor. Bu cihazın zaten cazibesi bu iki elemandan geliyor.

asus zenfone5 2

Asus’un önceki cihazlarında bu kadar ilgi çektiğini görmemiştik. Zenfone 5, Asus’un mobil kısmında baya bir ilerleme katettirecek gibi duruyor. Sizce yeni Zenfone 5’in tasarımı nasıl olmuş? Yeni bir telefon alacak olsanız Yeni Zenfone 5 tercih listenizde yer alır mıydı? Fikirlerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler