Salı, Nisan 23, 2024

Asus, Zenfone Live (L2) Adını Verdiği Yeni Akıllı Telefonunu Tanıttı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Tayvan merkezli bilgisayar, cep telefonu ve daha birçok şeyin üretimini gerçekleştiren Asus, giriş seviyesinde konumlandırdığı Zenfone Live (L2) modelini duyurdu.

Asus, Zenfone Live (L2) Teknik Özellikleri

Asus’un giriş seviyesindeki yeni akıllı telefonunun teknik özelliklerine bakacak olursak ilk olarak 5.5 inç büyüklüğünde 1440 x 720 piksel çözünürlüğünde IPS LCD bir ekran ile geldiği görülüyor. İşlemci kısmında ise Qualcomm’un Snapdragon 425 yonga setini kullanan akıllı telefona 2GB RAM ve 16 / 32GB dahili depolama alanı eşlik ediyor. Ayrıca bu depolama alanı MicroSD kart desteği sayesinde arttırılabilecek.

Cihazın kamera kısmına bakıldığında ise arka tarafında 8MP çözünürlüğünde bir adet ana kamerası bulunurken ön tarafında ise 5MP çözünürlüğünde bir adet selfie kamerası bulunuyor. Kutudan Android 8.0 Oreo işletim sistemi üzerine kurulu ZenUI 5.0 arayüzü ile beraber çıkan akıllı telefon 3.000mAh kapasiteli bir bataryadan gücünü alıyor.

 

b9f294ec s

Kırmızı ve mavi olmak üzere iki farklı renk seçeneği ile beraber kullanıcıların beğenisine sunulacak olan Asus ZenFone Live (L2) modelinin nasıl bir fiyat etiketine sahip olacağı henüz bilinmiyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler