Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Baldur’s Gate 3 Playstation’da En Çok Ön Sipariş Edilen Oyun Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Baldur’s Gate 3, en çok ön sipariş verilen oyun oldu. Geçtiğimiz günlerde çıkan Baldur’s Gate 3, herkesi heyecanlandırmıştı. Oyun çıktığı gibi büyük övgüler ve güzel eleştiriler almıştı. Hatta oyun çıktığı zaman Steam’de çok fazla aktif kullanıcı sayısına ulaşmıştı. Biz de yaptığımız bir haberde bundan bahsetmiştik. Oyun PC, oyuncularını sevindirmiş olsa da Playstation ve Xbox için aynı tarihte piyasaya çıkmadı. Oyunun Playstation için çıkış tarihi belli olurken hala Xbox için çıkış tarihini bilmiyoruz. Aslında oyunun Xbox için çıkıp çıkmayacağını bile bilmiyoruz. Bunun nedeni ise geliştiricilerin Xbox Series S’e oyunu port etmekte zorlanması oldu.

baldurs gate 2

Geliştiriciler, Microsoft’a oyunu sadece Xbox Series X’e çıkarma teklifi sundu ancak Microsoft, bu teklifi reddetti. Bundan dolayı da konsolun kullanıcıları pek mutlu değil. Xbox tarafında durumlar böyle olsa da Playstation oyuncuları oyun için çok heyecanlı gözüküyor. Hatta öyle ki oyun şu anda Playstation için en çok ön sipariş verilen oyun oldu.

Baldur’s Gate 3 Şu Anda Playstation’da En Çok Sipariş Verilen Oyun Durumunda

Oyun PC için geçtiğimiz günlerde çıkış yaptı. Oyun PC tarafında çok sevildi ve çokça satış yaptı. Ancak daha çıkmamış olmasına rağmen Plasytation tarafı için de çokça satış yaptığını görüyoruz. Oyun, henüz çıkmamış olmasına rağmen şu anda PS Store’da en çok satan oyunlarda 1.sırada yer alıyor. Sıranın arkasında ise Madden 24, Mortal Kombat 1 ve Marvel’s Spider-Man 2 gibi oyunlar yer alıyor.

baldurs gate 3 1

Tüm bu oyunlar çokça beklense de Baldur’s Gate 3, bu oyunları satış anlamında geçmeyi başardı. Bu da oyunu gerçekten çok fazla merak eden kişi olduğu anlamına geliyor. Oyunun Playstation özel oyunu olan Marvel’s Spider-Man 2’yi geçmesi bile gerçekten oyuna olan ilginin Playstation tarafında çok fazla olduğunu gösteriyor.

Çağrı Yavan
Çağrı Yavan
Merhaba, ben Çağrı Yavan. Teknoloji ve oyun dünyasına meraklı bir yazarım. PC Hocası'nda, oyunlar ve teknoloji ile ilgili haberleri takip ediyor, okuyuculara bu alandaki yenilikleri aktarmak için çalışıyorum. Oyunları ve teknolojiyi sevmek, takip etmek ve paylaşmak benim için bir tutku.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler