Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Call Of Duty: Modern Warfare 3 Duyuruldu! Oyun Ne Zaman Çıkacak?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Call Of Duty serisinin beklenen oyunu sonunda duyuruldu. Geçen hafta yaşanan sızıntılardan sonra, serinin yeni oyunu Call Of Duty: Modern Warfare 3 için de resmi duyuru yapılmış oldu. Duyuru henüz oyun için tüm detayları ortaya çıkarmadı ama hem detaylı tanıtım için hem de çıkış tarihi için net süreler verilmiş oldu.

Call Of Duty: Modern Warfare 3 Ne Zaman Çıkıyor?

Resmi Youtube kanalı üzerinden yapılan paylaşımda, 42 saniyelik bir video sunulduğunu görüyoruz. Videoda oyun için sadece birkaç görüntü ve slogan gösteriliyor. “Nihai tehdit bekliyor” sloganıyla gelecek olan yapım için detaylı tanıtımın da 17 Ağustos tarihinde yapılacağını belirtelim.

Oyuna ve işlenecek olan hikayeye ilişkin tüm detaylar da 17 Ağustos tarihinde paylaşılmış olacak. Resmi çıkış ise 10 Kasım itibariyle olacak. Şimdilik bildiğimiz oyunun PC, Xbox Series X ile S ve PS5 için çıkış yapacak olduğu.

Eski nesil konsollar için oyunu göremeyeceğiz. Net değil ama oyun için ön sipariş süreci de ortaya çıkmış durumda. Buna göre yapımı erken erişimde satın alanlar 2 Kasım tarihinde erken erişime sahip olacak.

PlayStation için 6 ile 10 Ekim arasında, diğer platformlar için ise 12 ile 16 Ekim tarihleri arasında bir beta sürecinin olması bekleniyor. Bu konulardaki detaylar için de yapılacak olan detaylı tanıtımı görmek gerekecek.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler