Cuma, Mart 29, 2024

Banggood 11.Yıldönümü İçin 1 Dolara Ürün Kampanyası Başlattı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çinde fırsatlar bitmiyor hocalar. Biz de elimizden geldiği kadarı ile bu ürünleri sizler için kovalıyoruz. Çin’in en büyük e-ticaret sitelerinden birisi olan Banggood’da 11.yıl dönümü şerefine 1 dolara ürün kampanyası başlattı. Aynı zamanda diğer ürünlerde de efsane indirimler yaptılar. Peki bu ürünler neler ? Gelin hep birlikte göz atalım.

Banggood 11.Yıl Dönümü Kampanyası

Şimdi adamlar kampanyayı ikiye ayırmışlar. Hem karma ürünler var hem de orjinal Xiaomi ürünlerinin olduğu sayfalar var. Bu sayfaları inceleyerek indirimleri didik didik edebilirsiniz. Sonrasında sipariş verirseniz, müşteri panelinden kargonuzun durumunu günlük olarak kontrol edebiliyorsunuz. Ortalama 7-14 gün içerisinde ise PTT kargo ile adresinize getiriliyor. Şimdi bu ürünlere yakından bakalım.

Önemli Not: Adamlar sitede şöyle bir kampanya yapmış hocalar. İlk önce Banggood.com‘a üye oluyorsunuz. Sonra profil bilgilerinizi tamamen dolduruyorsunuz ve kampanya sayfasına gidiyorsunuz. Bu sayfada ‘Snap Up’ diyerek ürünü takip listenize alıyorsunuz. Sonra kampanyanın süresinin bitmesine 1 dakika kala sayfayı yenileyip ürünü 1 dolara alabiliyorsunuz.

Şöyle düşünenler olabiliyor; “hadi oradan kardeşim 1 dolara bu ürünleri verirler mi ?” diye. Banggood gibi büyük bir platform kullanıcılarını elinde tutmak için bu tür kampanyaları yıllardır yapıyor zaten hocalar. Almasam ve kullanmasam haklısınız diyeceğim. Denemekte fayda var artık gerisi ve takibi size kalmış. Her zaman bu fırsatlar gelmiyor biliyorsunuz.

1-) Orjinal Xiaomi Mi Yeelight LED Wireless Lamba

Mesela aşağıdaki ürün 7 saat sonra ‘Snap Up’ olarak açılacak. Eğer siteye üye olduktan sonra bu dakikaları kovalarsanız, bu ürünü 0.11 dolara alabilecek 15 şanslı kişiden bir tanesi siz olabilirsiniz. Bunun gibi pek çok ürün var ve satış linklerinin hepsini aşağıda sizler için bırakıyoruz. Artık bu kıyağı da herkes yapmaz 🙂

banggood 11 yil kampanyasi 002

Ürün orjinal fiyatı: 18.99 dolar

Snap Up avantajı: 0.11 dolara alınabilecek

İndirim: %98

Kaç günde geliyor ?: Türkiye’de 8-14 gün içerisinde ulaşıyor

Ürün orjinal mi ?: Evet orjinal Xiaomi ürünüdür.

Ürün linki: Buraya Tıklayın

2-) Eachine E010 Mini Drone

Bu üründen de 0.99 dolara 4 saat 20 dakika sonra tam 15 adet verilecek hocalar. Kampanya sayfasına girerek bu ürünü de takip altına alabilirsiniz. Snap Up dedikten sonra sizi zaten ödeme sayfasına yönlendirecek ve orjinal fiyatı yerine 0.99 dolara alabileceksiniz. Ödeme seçenekleri arasında kredi kartı, Paypal ve Webmoney bulunuyor.

banggood 11 yil kampanyasi 005

Ürün orjinal fiyatı: 42.99 dolar

Snap Up avantajı: 0.99 dolar

İndirim: %98

Kaç günde geliyor ?: 10 gün içerisinde Türkiye’ye ulaşmaktadır.

Ürün linki: Buraya Tıklayın

3-) Orjinal Xiaomi Mi Drone

Bu fiyata görünce şok oldunuz değil mi ? Olmayın kardeşim. Adamlar bu üründen 11. yıl dönümü şerefine 1 adet 0.11 dolardan verecekler. Ancak 12 saat 21 dakika sonra indirim açılacak. O yüzden ürünün linkini alıp bir kenara kaydetmenizde fayda var.

banggood xiaomi drone kampanya

Ürün orjinal fiyatı: 349 dolar

Snap Up avantajı: 0.11 dolar

İndirim: %99

Kaç günde geliyor ?: 15 gün içerisinde ulaşmaktadır. Ancak ürün kameralı olduğu için gümrükte takılabilir ve özel uçuş belgesi ve izni almanız gerekebilir. İzinler ücretsizdir sadece biraz uğraştırıyor.

Ürün linki: Buraya Tıklayın

4-) VISIO XS809HW WIFI Drone

Banggood yine yakışıklı bir indirim yaparak farklı bir drone modeli daha eklemiş. Bu ürün Xiaomi kadar profesyonel olmasa da, ‘giriş seviyeli’ kullanıcılar için güzel bir alternatif olabilir. Zira ürün 0.99 dolardan 15 adet verilecek. Daha ne olsun ?

banggood 11 yil kampanyasi 003

Ürünün orjinal fiyatı: 108 dolar

Snap Up avantajı: 0.99 dolar

İndirim: %99

Kaç günde geliyor ?: Türkiye’de 15 gün içerisinde ulaşmaktadır.

Ürün linki: Buraya Tıklayın

5-) MECOOL BB2 Pro Amlogic

Banggood sadece RC araçlar değil, teknolojik ürünlere de indirim yapıyor. 8 saat 21 dakika sonra bu mini bilgisayarı 0.11 dolara alarak büyük kar elde edebilirsiniz. Ancak zamanı iyi takip etmeyi unutmayın.

banggood 11 yil kampanyasi

Ürünün orjinal fiyatı: 68.99 dolar

Snap Up avantajı: 0.11 dolar

İndirim: %99

Kaç günde geliyor ?: Türkiye’de 8 günde ulaşmaktadır.

Ürün linki: Buraya Tıklayın

6-) ARILUX LED Ampul

Yaklaşık 5 saat sonra aşağıdaki ürün 0.99 dolardan satışa çıkacak. Aynı zamanda 15 adet ile sınırlı olduğunu söyleyelim hocalar. O yüzden aşağıdaki linkleri kaydetmenizde fayda var.

banggood 11 yil kampanyasi 004

Ürünün orjinal fiyatı: 12.99 dolar

Snap Up avantajı: 0.99 dolar

İndirim: %99

Kaç günde geliyor ?: Bir hafta içerisinde ulaşmaktadır.

Ürün linki: Buraya Tıklayın

Evet hocalar bizim en çok dikkatimizi çeken ürünleri sizin için listeledik. Eğer farklı kategorilerdeki tüm ürünlere bu şekilde indirimli olarak ulaşmak isterseniz buradaki bağlantıya tıklayarak göz atabilirsiniz. Eğer bu tür kampanyaların ve içeriklerin gelmesini istiyorsanız, aşağıdaki yorum bölümünden fikirlerinizi belirtebilirsiniz.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

10 YORUMLAR

    • Merhaba,

      Free Shipping seçerseniz kargo ücreti ödemezsiniz. Onun dışında ürünlerin kargo fiyatları değişiyor. Vergi tarafında ise 30 Euro üstüne devlet ufak meblalar çıkartabiliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler