Perşembe, Nisan 25, 2024

Yurt Dışının Yeni Efsanesi YoShop Büyük Kampanyasını Başlatıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bilirsiniz yurt dışında şuanda revaçta olan bilindik pek çok site var. Zaten saymaya kalksak, bir elin on parmağını geçmeyecektir. Ancak yakın zamanda o listeye ekleneceğini düşündüğümüz YoShop hem yurt dışı hem de Türkiye ayağında çalışmalarına başladı. İlk yaptıkları kampanyada ise bugün saat 16:30 itibari ile başlıyor. Peki YoShop tarafından gerçekleştirilen bu indirim serisinde neler var ? Gelin hep birlikte yakından inceleyelim.

YoShop Kimdir ?

2016 yılında faaliyetlerine başlayan firma, sonrasında hızlı bir şekilde büyüme kazanarak e-ticaret platformu haline gelen Çin menşeili bir firma diyebiliriz. Genellikle giysi, elektronik, mücevher, çanta, ayakkabı, saç ürünleri, saat, oyuncak, ev ürünleri ve akıllı cihazlar konusunda öncülük ettiğini belirtebiliriz. Şimdi aklınıza şu soru gelebilir: firma güvenilir mi ve yurt dışından alışveriş yaparken sorun oluşturur mu ? Öncelikle şunu belirteyim; biz genellikle yurt dışından alışveriş yaparken SSL sertifikası olmayan, kurumsal çalışmayan ve gizli saklı iş yapan firmalar ile kesinlikle ürün alışverişi yapmıyoruz. Zira herkesin parası değerli olduğu gibi, paramızın boşa gitmesini istemeyiz değil mi ?

O yüzden YoShop ile aklınızda güvenilirlik konusunda bir soru işareti kalmasın. Zira adamlar 2016 yılından beri bu işi e-ticaret üzerinden yapıyorlar. Profesyonel bir ekibe sahip olduklarını da şöyle anladım; alacağımız bir RGB priz vardı. Wi-Fi üzerinden çalıştığı için bir kaç soru sormamız gerekti. Adamlar 15 dakika içerisinde detaylı olarak müşteri hizmetleri ile dönüş yaptılar. O yüzden bir ürünü satın almadan önce aklınızda soru işaretleri varsa, müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek ürün hakkında sorularınızı iletebilirsiniz.

yoshop alisveris

Peki Yeni Kampanyada Neler Var ?

Yılın belli dönemlerinde belli ürünler üzerinde gerçekten iyi indirimler yapıyorlar. Bugün başlayacak olan yeni kampanyada ise %80’e varan indirimler söz konusu. 5 Eylül – 13 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan kampanyada elektronikten, saatlere, kabanlardan, ayakkabılara kadar pek çok ürün bulunuyor. O yüzden YoShop gibi Türkiye’de henüz çok keşfedilmemiş bir web sitesini tarayıcınıza kaydetmenizi tavsiye ediyoruz hocalar. Sitedeki ürünleri kategorize edecek olursak, genellikle bayanlara hitap ettiğini belirtelim. Her gün ise farklı kategorilerde ürün eklenerek ürün gamı geliştiriliyor.

Önemli Not: Kampanyanın şöyle bir güzelliği var arkadaşlar; eğer kampanyadan $60 dolar ve üzeri alışveriş yaparsanız, Xiaomi Smart Cleaner kazanma şansını yakalıyorsunuz.

* Aynı zamanda 0.01 $ ve üzeri tüm alışverişlerinizde kargo bedava olarak ürünlerinizi teslim ediyorlar.

* Siteye kayıt olduktan sonra ‘Check Here‘ yazan yere tıklayarak kampanya kodlarını alabilirsiniz. %18 indirim, $20 dolar kupon, 100 puan ve %30 kupon gibi pek çok avantajı bulunuyor.

İndirime girecek olan ürünlerin detaylarını ise şöyle görebilirsiniz;

Kampanyaya Ulaşım Linki: YoShop Kampanya

yoshop indirim 004

yoshop indirim 003

yoshop indirim 002

Ürünler Türkiye’ye Kaç Günde Ulaşıyor ?

Ürünleri sipariş verdikten sonra müşteri paneli üzerinden kontrol edebiliyorsunuz. Firma 24 saat içerisinde kargoya vereceğine dair sözünü tutuyor. Ayrıca ürünleriniz kargoya verildikten sonra ise size bilgi olarak mesaj gönderiliyor. Ülkeye ulaşma süresi ise ürünlerin durumuna göre 7 gün ile 15 gün arasında değişiklik gösteriyor. O yüzden bir ürünü satın almadan önce, aceleniz varsa mutlaka stok durumunu kontrol etmenizi tavsiye ediyorum. Çünkü ‘kritik stok’ üzerinde olan ürünlerin sonradan temin edilmesi gibi bir durum oluşabilir. Zaten bu olayı ülkemiz dahil her e-ticaret sitesinde yaşayabiliyoruz.

Toparlayacak olursak hocalar, YoShop internet sitesinden güvenli bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz. Adamlar temiz bir çalışma yaptıkları gibi, yakın zamanda Çin’in en büyük web siteleri arasına girebilir. O yüzden agresif davrandıkları gibi, kampanyalarda ses getirmek için çok iyi indirimler yapabiliyorlar. Aklınızda firma ile ilgili bir soru işareti olursa, aşağıdaki yorum bölümünden fikirlerinizi veya beklentilerinizi dile getirebilirsiniz.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

10 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler