Cumartesi, Nisan 20, 2024

Battlefield 1 Yeni Oynanış Videosu Göz Doldurdu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Hatırlayacak olursanız yeni Battlefield 1 oyunu birinci dünya savaşını konu alarak ülkemizde ve dünya genelinde büyük bir heyecan yaratmıştı. Yeri geldi oyun hakkında kısa videolar yayınlanırken, şimdi de Battlefield 1 için 48 dakikalık oynanış videosu yayınlandı.

Battlefield 1 Oynanış Videosu ve Grafik Performansı

E3 etkinliğinde oyun severlerin karşısına çıkan Battlefied 1 tüm mekanikleri ve oyun içi grafik performansı ile duyurulmuştu. Şimdi de 48 dakikalık Battlefield 1 oynanış videosu tüm gözleri üzerine çevirirken, oyunun konusu ve grafik performanslarına hayran kaldığımızı belirtmemizde fayda var. Özellikle araç kullanımı ve binaların yıkılması gibi ince detaylar ve mekanikler oyun içinde bolca karşımıza çıkıyor.

Battlefield-1-oyun-içi
21 Ekim tarihinde PC, PS4 ve Xbox One platformları için yayınlanacak olan Battlefield 1 yeni oyun içi oynanış videosunu çayınızı veya kahvenizi alarak izlemenizi tavsiye ediyoruz. Açıkçası etkileyici sahne performansı ve sürükleyici efektler oyunu vazgeçilmezler arasına sokacak gibi. Battlefield 1 için yeni yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler