Cuma, Nisan 26, 2024

Mafia 3 İçin Yeni Teaser Videosu Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Merakla beklediğimiz oyunlardan birisi olan Mafia 3, E3 2016 etkinliğinde resmi olarak tüm oyun severlerin karşısına çıkartılmış olacak. Oyunun tanıtımı, videoları, oyun içi teknik bilgileri ve hatta detaylı grafik gereksinimlerine kadar bahsedilecek olan E3 2016 öncesi yeni bir Mafia 3 teaser videosu yayınlandı.

E3 Öncesi Oyuncular Merakta

Bu gece itibari ile IGN üzerinden canlı yayın yapılarak gösterilecek olan Mafia 3 için beklenen gün geldi çattı. Yapımcısı olan 2K Games, E3 2016 öncesi güzel bir Mafia 3 videosu hazırlayarak etkinlikte anlatılacakların güzel bir özetini geçmiş.

Mafia-3-Fiyat
Yayınlanan video her ne kadar biraz kısa olsa da, hikayenin başlangıcından ilerleyen gelişmelerine kadar pek çok sahne görebilmek mümkün. Özellikle araç kullanırken mekaniklerin çok sağlam olduğunu söylememizde fayda var. Eski tip araçların kontrol mekanizmaları gerçekten günümüzdeki araçlara göre çok daha tatmin edici. Mafia 3 oyununda da bu detaya gerçekten dikkat edilmiş. E3 öncesi yayınlanan kısa videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

 

 

Ek olarak Mafia 3‘ün oyun içinde nasıl bir aksiyon içerisinde olacağını merak ediyorsanız, 10 Haziran tarihinde yayınlanan Mafia 3 oyun içi oynanış videosuna aşağıdan göz atabilir, ardından fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

NOT: Bu arada Mafia 3‘ün Türkiye satış fiyatı da resmileşti. PC platformları için Mafia 3 169,99 TL olurken, PS4 platformları için 254,49 TL‘den satılacak.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler