Cuma, Nisan 19, 2024

Rocket League Yeni Güncellemeleri – Haziran 2016

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ülkemizde ve yurt dışında popüler olan Rocket League oyunu aksiyon dolu yeni bir güncelleme paketi ile kendine gelecek. Şimdiye kadar gerçekleştirilen en büyük güncelleme paketi olacağı gibi, başta sürekli olarak aynı arena içerisinde maç yapmaktan sıkılan oyun severler bu güncelleme ile tatmin olacak gibi. Peki Rocket League Haziran ayı güncellemesinde bizleri neler bekliyor ?

Güncelleme Haziran Ayında

Rocket League tarafından resmi olarak duyurulan güncellemede 20 Haziran tarihinde Neo Tokyo adı verilen arena oyunculara açılmış olacak. Ardından Tokyo’da görmeye alışık olduğumuz o ışıklı binalar, dev kuleler, reklam tabelaları ve güzel bir atmosfer bizleri bekliyor olacak. Ancak bu tarihten önce 18 Haziran’da Masamune ve Esper isimli yine Tokyo temalı iki DLC oyuncuların kullanımına sunulacak.

Gelecek olan DLC ile birlikte oyuncular paketi satın almak isterlerse adedine 1,99 dolar ödemesi gerekecek. Ancak ülkemizde Paypal kapatıldığı için farklı bir ödeme yöntemi ile Rocket League‘ye nasıl ulaştırılabilir orası şuan için soru işareti. Sonuçta herkes kredi kartı kullanmıyor, özellikle oyuncular..

Rocket-League-Yeni-Arabalar
Yeni gelecek güncelleme paketinin içerisinde ek olarak nadir eşyalar gelecek. Birbiri ile aynı ve değeri düşük olan objeleri feda ettiğiniz zaman nadir eşyaların çıkma olasılığı bulunacak. Rocket League‘nin gerçekleştireceği bu güncelleme paketi oyuncuları ne kadar tatmin eder bilinmez, ancak yeni stat ve yeni araçlar bir süre daha idare edecek gibi. Oyun hakkında yayınlanan ufak bir güncelleme özetini ise aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler