Perşembe, Mart 28, 2024

Battlefield 1’de Tüm Araçların Kullanımı Hakkında Video Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Daha çıkmadan dünyayı kasıp kavuran Battlefield 1‘de gerilim ve merak giderek tırmanıyor. Az önce yayınlanan bir video ile Battlefield 1 üzerinde kullanabildiğimiz tüm araçlar hakkında geniş bir detay yayınlandı.

Battlefield 1’de Hangi Araçları Kullanabileceğiz ?

Videoyu izlemeden önce araçlar hakkında size kısa bir bilgi verelim istedim. Battlefield 1 içerisinde savaş araçları ön plana çıkarken en çok merak ettiğimiz konulardan birisi de bu olmuştu. Bugün yayınlanan videoda tanklar, uçaklar, uçak savarlar, askeri araçlar ve dahası videoda bizlere detaylı olarak gösteriliyor.

Oyun içerisine eklenen tüm araçların tasarımları ve oyuna eklenmeleri konusunda pek çok detay yer alırken, gerçekten fiziksel kurallara uygun olarak hareket edilmiş orası çok belli. Oyun içerisinde ayrıca tanklara ve uçaklara başka bir bakış açısı ile bakıldığı görülüyor. Zira tankların, savaş alanlarında kendilerini hissettirdikleri anda rakiplere bir korku saldığı aşikâr. Yapımcılar da bu hissin oyunculara geçmesini istiyorlar.

battlefield-1-ucak
Oyunda Kullanabileceğimiz Araçlar

❱ Zırhlı Tank

❱ Ağır Tank

❱ Uçak

❱ Teyyare

❱ Zırhlı Demirbaş

❱ Askeri Taşıma Araçları

❱ Kamyonet

❱ Zeplin

❱ At

❱ Bomber (Uçak)

Battlefield 1 Ne Zaman Çıkacak ?

Oyunun çıkış tarihi 21 Ekim 2016 olarak kesinleşmiş durumda. İlk olarak Almanya’da gerçekleşecek olan Gamescom fuarında karşımıza çıkacak olan oyun PC, PS4 ve Xbox One platformları için raflardaki yerini alacak.

Battlefield 1‘in araçlarının kullanımı ve detaylı bilgilendirmesi için yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler