Cuma, Nisan 19, 2024

Championship Manager 17 Artık iOS ve Android’de

Paylaş

silkroad gaminggentr

Popüler menajerlik oyunu Championship Manager, Square Enix’in dokunuşu ile birlikte CM 17 olarak iOS ve Android kullanıcıları için geliştirildi. Toplamda 450 takım ve 25 adet linkin bulunduğu CM 17‘nin detayları ve yenilikleri haberimizde.

Mobil İçin Yenilenmiş Arayüz

Rakip menajerlik oyunlarına göre epey bir popüler olan Championship Manager‘in en büyük rakibi taktir edersiniz ki Football Manager’di. Ancak şuanda mobil platformlarda yenilikleri ve değişiklikleri ile oyuncuları etkilemeyi başaran CM 17 oldu.

cm-17-4
Geliştiricisi ve uyarlayıcısı Square Enix olan Championship Manager 17‘nin Android ve iOS linkleri de ülkemizdeki kullanıcılar için de sunuldu. Ayrıca oyunun Türkçe dil desteği ile birlikte geldiğinin altını çizelim. Bundan önceki versiyonlara baktığımızda baştan aşağı yenilenen CM 17‘de bir futbol oyuncusunun isteyeceği ve keyif alabileceği tüm detaylara yer verilmiş. Eğer oyunu denemek isterseniz aşağıdaki bağlantıları kullanarak akıllı telefonunuza indirebilirsiniz.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler