Cuma, Nisan 26, 2024

Samsung Galaxy S22 Ultra, 45W Şarj Desteği ile Gelecek!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geçtiğimiz sene piyasaya sürülen Galaxy S20 Ultra, 45W kablolu şarj desteği ile geldi, ancak Samsung bu yıl S21 Ultra ile şarj hızını 25W’a düşürerek kullanıcıları hüsrana uğrattı. İnternete düşen son söylentilere göre, Güney Kore merkezli teknoloji şirketinin gelecek yıl Galaxy S22 Ultra modeli ile önceki hızlara geçeceği iddia ediliyor.

Haber, Galaxy S22 Ultra’nın 45W (10V/4.5A) şarj özelliğine sahip olduğunun %100 doğrulandığını söyleyen güvenilir Ice Universe‘den geliyor. Kaynak, S22 Ultra’nın 45W’lık bir adaptörle birlikte gelip gelmeyeceğini açıklamasa da, yine de desteğe sahip olacak ve önceki modellerde olduğu gibi bu destekten faydalanmak için ekstradan bir adaptör almanız gerekecek.

Galaxy S22 serisindeki diğer modellerin 45W şarj özelliğine sahip olup olmayacağı veya yalnızca öncekiler gibi 25W’a kadar çıkıp çıkmayacağı da belli değil. Pil kapasitesi hakkında konuşurken, 3C sertifikaları, Plus modelinin 4.500 mAh kapasiteli bir batarya ile geleceğini, Ultra modelin ise 5.000 mAh kapasiteli batarya ile geleceğini öne sürüyor. Galaxy S22 serisinin tanıtımına hala birkaç ay uzağız, ancak resmi duyurudan önce akıllı telefonlar hakkında daha fazla bilginin ortaya çıkmasını bekleyebiliriz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler