Cumartesi, Nisan 27, 2024

Beats 2000 TL’lik Kulaklığını Tanıttı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Apple ve Balmain iş birliğinde yeni kulaklık koleksiyonu geliyor. Beats 2000 TL‘lik kulaklığını tanıttı.

2014 yılında Apple tarafından satın alınan Beats, tasarım şirketi Balmain ile iş birliği yaparak yeni kulaklık koleksiyonunu tanıttı. Altın renginde olan Beats Studio ve Powerbeats 3 Bluetooth kulaklık modellerini içinde barındıran koleksiyon tanıtıldı.

beats 2000tl 2

Lüks kulaklıkta zirve denilebilecek Beats kulaklık koleksiyonunun tanıtımı için Kylie Jenner tercih edilmiş. Reklam yüzü olarak seçilen Kylie Jenner, Balmain ve Apple’ın işbirliğiyle ürettiği Beats kulaklıklarla kamera karşısına geçti. Lükse düşkün ve zengin diyebileceğimiz insanların tercih edeceği kulaklıkları taşımak için ise Balmain imzalı süet çantalar hazır durumda.

Şunu belirtmek gerekirse bu kulaklıkların görünümü dışında diğerlerinden hiçbir farkı yok. Öyleki 380 dolar fiyat etiketine sahip olan Beats Studio, sadece Balmain logosunu alınca +220 dolar kazanarak 600 dolara çıkmış. Aynı şekilde 200 dolar fiyat etiketine sahip Powerbeats 3 ise bu koleksiyonda 250 dolarlık fiyata yükseliyor. 

beats 2000tl 1

Aynı kulaklık sadece Balmain logosu alarak bu kadar fark atabiliyor. Gösteriş yapmak isteyen ve lükse düşkün insanların tercih edeceği koleksiyonun satışları pekte fazla olmayacaktır. 

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler