Cuma, Mart 29, 2024

BenQ 4K Projektörleri Asya,Orta Doğu ve Afrika’da 3 Çeyrek’de 1. Sırada Yer Aldı.

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dünyadaki 1 numaralı DLP projector markası olan BenQ, 4K projektörler Asya Pasifik ve Orta Doğu bölgelerinde %36’lık Pazar payı ile üç çeyrek üst üste pazar lideri oldu. Japonya, Hindistan, Tayland, Birleşik Arap Emirlikler ve Suudi Arabista’da pazar lideri olan BenQ; ilk üç çeyrek sonuçlarına bakıldığında %31.80 Pazar payı ile 4K projektörlerde Türkiye pazarındaki liderliğini korudu.

 

BenQ Achieves Leadership Position in Asia Pacific Region Banner

BenQ‘nun iyi ürün kalitesi ve son kullanıcıya doğru, uzun ömürlü renkler ve özgün sinema performansı sunan benzersiz Cinematic Color teknolojisi sayesinde, BenQ, Japonya’da 4K projektör segmentinde% 53’lük bir pazar payı elde etti ve Asya Pasifik bölgesinde en popüler 4K projektör markası oldu.

Pazardaki liderliğe ek olarak, BenQ W1700 4K ev sineması projektörü Good Design Award tarafından 2018 G-mark Design ödülünü kazandı. Bununla birlikte TK800 4K HDR ev projektörü Avustralya’dan 2019 Sound + Image Awards’dan 5000$ altında En İyi AV Projektörü ödülünü kazandı.

 tk800 right30
BenQ Orta Doğu ve Türkiye Genel Müdürü Manish Bakshi:  “BenQ, 4K ev  projektörlerini herkesin ev sineması izleme deneyiminin ayrılmaz bir parçası olarak popülerleştirmek için yenilikçi teknolojileri benimsemeye devam edecektir.”  açıklamasını yaptı.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler