Cuma, Nisan 19, 2024

LG 7 TL’ye G7 ThinQ Satacak!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Akıllı telefon pazarında G serisi ile güçlü bir çıkış yapan ancak sonraki modellerde bir türlü istediği payı alamayan LG, Black Friday kapsamında inanılmaz bir kampanya gerçekleştiriyor. LG, 7 TL’ye yeni telefonu G7 ThinQ satacak.

Black Friday günleri yaklaşırken firmalar da bu özel alış veriş çılgınlığına farklı şekilde promosyonlar sunuyor. Android tarafında güçlü bir üretici olan, ancak son zamanlarda istediği satış grafiğini yakalayamayan LG, yeni telefonlarını indirimler ile uygun fiyata satarken aynı zamanda 7 TL’ye G7 ThinQ satacak.

lg g7 thinq 7 tl 1

LG’nin resmi olarak hazırladığı Özel Müşterim web sitesinde yer alan kampanyaya göre kullanıcılar, 23 Kasım günü 7 farklı saatte 7 TL ücret ödeyerek LG G7 ThinQ sahibi olabilecek. Stokları 7 adet olacak şekilde hazırlayan LG, satış saatlerini 10.00, 12.00, 14.00, 16.00, 18.00, 20.00 ve 22.00 olarak belirledi. Bu saatler içerisinde satışa açık olacak olan telefonlar bir hafta içerisinde kullanıcılara gönderilecek.

Ancak satış saatleri, resmi sitenin saatine göre aktif olacak. Öte yandan kullanıcılar, G7 ThinQ telefonu alabilmek için telefonu sepetlerine eklediklerinde 7 TL olarak görmeyecekler. 7 TL’lik fiyat, ödeme bilgisi ekranında kullanıcılara sunulacak.

LG’nin gerçekleştireceği tek kampanya bu da değil. Diğer cihazlarında da %30 indirim sunacak olan firma, cihazlar ile birlikte Bluetooth kulaklık ya da araç şarj cihazı hediye edecek. Ancak 7 TL ile satılacak olan G7 ThinQ cihazlarda bu hediyeler verilmeyecek. Kampanyanın detaylarına buradaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler