Perşembe, Nisan 18, 2024

BenQ W1700 Gerçek 4K UHD HDR Kompakt Ev Sineması Projektörü

Paylaş

silkroad gaminggentr

DLP Projektör markası BenQ, etkileyici bir Ev Sinema projektörü modeli olan W1700 ‘ü piyasaya sürüyor. Gerçek 4K UHD HDR kompakt ev sinema projektörünü tüm kullanıcılarına makul bir fiyata ulaşmasını sağlayacak olan bu model 8.3 megapiksel gerçek UHD 4K çözünürlük, CinematicColor  doğruluk ve gerçeğe en yakın görüntü için iyileştirilmiş yansıtma HDR ile tam yüklü olarak gelicek. 

BenQ 2
BenQ Türkiye Ülke Satış Müdürü Ergin Yavuzol “W1700 ile, evde HDR kalitesiyle 4K UHD dijital sinema deneyimi yaşatmak istiyoruz. BenQ, evinizde sinema deneyimini arttırmak için teknolojisini geliştirdi ve 4K kaliteli görüntüyü çok daha uygun bir fiyata kullanıcıları ile buluşturacak.” dedi.

4K Görüntü kalitesi ile hayata geçirilen görseller

Devrim yaratan 0.47 “tek çip DMD DLP teknolojisini kullanan W1700, şık ve kompakt profilini ile modern yaşam tarzlarına hitap ediyor. Geliştirilmiş 4K için optimize edilmiş optik system sayesinde görüntü hassasiyeti ve renk doğruluğu korunuyor.

Özel Gelişrtirilmiş HDR10 Teknolojisi sayesinde W1700’ün Yüksek Dinamik Renk Aralığı performansı, üstün bir sinema keyfi için 4K video içeriğindeki her ayrıntıyı ortaya çıkararak daha fazla parlaklık, kontrast aralığı ve görüntü optimizasyonu sunuyor.
W1700, en yeni HDCP 2.2 kopya koruması için tam desteğe sahiptir böylece kullanıcıların için hızla büyüyen 4K içeriklerin keyfini çıkarmasına olanak tanır.

mailservice 1

CinematicColor ™ Doğruluk ve Görsel-İşitsel Geliştirme

W1700, film endüstrisinin en yüksek renk doğruluğu standartlarını karşılamak için özel BenQ CinematicColor  teknolojisi ve RGBRGB renk çarkı kullanmaktadır. Rec. 709 Standartının % 96’sının üzerinde kapsaması ile, hassas Delta E <3 performansına sahip Rec. 709 renk gamı, W1700 film yapımcılarının tam olarak istediği renkleri üretir.

W1700’ün geliştirilmiş tescilli CinemaMaster Video+ ve CinemaMaster Audio 2+ teknolojileri sayesinde gelişmiş renk algoritmaları, doğal ten rengi sunmanın yanı sıra aynı zamanda rezonant bas ve yükselen yüksek notalar için dramatik ses işleme ile dünya standartlarında muhteşem bir görsel-işitsel performans sunar.

Modern Yaşam Tarzına Uygun Tasarım ve Kolay Kurulum

Basit ama çağdaş; güzel estetiği kusursuz işle harmanlayan W1700’ün şık tasarımı, hafif profili ve kompakt tarzı her dekora mükemmel şekilde uyum sağlar. Otomatik keystone düzeltmesi ve herhangi bir mekana uyum sağlamak için güçlü 1.2X büyük yakınlaştırma ile donatılan W1700, karmaşık kurulum sorunlarını ortadan kaldırarak 4K film gecelerine hızla ev sahipliği yapıyor.

Kolay kullanıma ve işlevselliğe sahip W1700, TV şovlarını, filmleri, sporu ve hatta video oyunlarını büyük ekranda anında akıtmak için Google Chromecast veya Amazon Fire TV Stick gibi bir HDMI dongle bağlayarak akıllı bir projektör haline gelir.

Tasarımı, özellikleri ve maliyeti ile hem ayrılmış AV kullanıcısını hem de diğer izleyicileri memnun etmek için garanti edilen gerçekten benzersiz bir projektördür.

W1700 ün sahip olduğu, ödüllü DLP teknolojisi şu an dünyadaki sinemaların %90 unda kullanılmaktadır. İnanılmaz dayanıklı mikro aynalı DLP çipi ve neredeyse tamamen mühürlenmiş DLP motor tasarımı sayesinde BenQ DLP Projektörleri test süresinde bile görsel kalitesini bozmaz. Toz birikmesini ve ısı kaynaklı zararları eleyen bu yapı ile BenQ projektörleri, sadece lamba değişimi ile yılllarca ilk günkü gibi kalır.

Doğru renk, kontrast ve netlik ile BenQ W1700 4K UHD Ev Sineması projektörü, büyük ekranların büyüsünü evinize uygun bir fiyatla buluşturuyor ve Ocak 2018‘de seçkin mağazalarda, raflardaki yerini alacak.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler