Cuma, Nisan 26, 2024

Bilgisayar’da Android Uygulama ve Oyunları Açma Programları Rehberi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bir çok kişi beğendiği veya denemek istediği android uygulamaları açabilmesi için yazılmış bilgisayar programları ile istediğiniz android uygulamayı bilgisayarınıza program vasıtası ile kurup kullanma imkanı bulabilirsiniz. Bu yazılımları mobil uygulama yazan yazılımcı bir çok arkadaş bilmektedir. Bu rehber niteliğindeki yazımız piyasada bulunan en çok kullanılan Android emulator uygulamalarını listeleyeceğiz.

Bu uygulamalar yazılımcıların test olarak kullanması  haricinde  sadece Google Play de olan oyunların veya uygulamaları kullanmak isteyen ios kullanıcıları tercih etmektedir.

NOX App Player

Benim de kullandığım ve bilgisayarı kasmayan bir emulgator olan Nox bilgisayarınızın rahatlığında herhangi bir işletim sistemi uygulamasını kullanmanıza izin veren bir Android emülatörüdür.

nox app player 009

Andy

Masaüstü ve mobil cihazlar arasında sorunsuz senkronizasyon sağlayan Andy tek tıklama ile apk uygulamalarını yüklemenize imkan sağlayan güçlü bir yazılımdır. Görsel olarak da kullanımı kolay ve işletim sisteminizi fazla kasmadan kullanabileceğiniz bir yazılımdır.

GenyMotion

Daha iyi bir kullanıcı deneyimi sağlamak için 3000’den fazla sanal cihaz konfigürasyonunu ve akla gelebilecek her türlü durumu simüle edebileceğiniz gny. Ancak GenyMotion ücretli bir uygulama ancak bütün profesyonel işlerini yapabileceğiniz bir uygulama.

features genymotion pixel perfect

Android Studio

Birinci sınıf kod düzenleme, hata ayıklama, performans aracı oluşturma, esnek bir yapı sistemi ve anında kurulum / dağıtım sistemi, benzersiz ve yüksek kaliteli uygulamalar oluşturmaya odaklanmanıza olanak tanıyan Android Studio 800 mb civarında bir uygulamadır. Ücretsizdir.

 

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler