Cuma, Nisan 19, 2024

BİM Marketlere Corby SD01 Air Master Drone Geliyor! Özellikleri Neler?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Artık teknolojik ürün satışı yapmasına alıştığımız BİM market zincirlerinde bu Cuma, uygun fiyatlı bir drone modeli de satışa çıkıyor. Yeni yayınlanan aktüel ekiyle beraber duyurusu yapılan Corby SD01 Air Master Drone, piyasanın biraz daha altında bir fiyata sahip olacak.

“Dünyanın en kolay uçurulan Drone’u” sloganıyla satışa sunulan seriyi tercih edecek ve özelliklerini merak eden takipçilerimiz için BİM’e gelecek drone modelinin neler sunduğuna bakalım.

BİM’de Satılacak Corby SD01 Air Master Drone Özellikleri

Baştan şunu belirteyim ki öyle yüksek fiyatlı profesyonel drone modelleriyle karşılaştıracağınız bir ürün değil. Daha çok bireysel kullanıcılar için, eğlenceli vakit geçirilebilecek ve kullanımı pratik olan bir drone modelinden söz ediyoruz.

Kaçırmayın: FIFA 22, PS Plus’a mı Eklenecek? 

Her ne kadar profesyonel kullanım odaklı olmasa da güzel özellikleri olduğunu da söylemek lazım. Birkaç önemli özelliği madde madde ele alalım. Sonrasında da merak edilen birkaç bilgi daha vereceğiz.

Corby SD01 Air Master Drone

Otomatik Kalkış Özelliği

Bireysel kullanıcılar için uygun fiyatlı drone modellerinde çok fazla karşılaşmadığımız özelliklerden birisi. Özellikle amatör kullanıcılar için önemli bir artı olacak özellik sayesinde drone, tek tuşla otomatik pilota alınabiliyor ve kalkış inişi otomatik olarak yapabiliyor.

Corby SD01 Air Master Drone

Havada Sabitleme Özelliği

Drone içerisinde bir de alimetre sensörü kullanılmış. Kolay uçuş deneyimi için kullanılan bu sensör sayesinde drone havada asılı olarak kalabiliyor ve kontrolü biraz daha kolaylaştırıyor.

Akıllı Telefon Desteği

Drone üzerinde dahili bir kamera var. Bu sayede Corby SD01 Air Master Drone modeli akıllı telefonunuza da görüntü gönderebiliyor. Android ve iOS akıllı telefonlarınızdan, ön kameranın görüntülerini izleyebiliyorsunuz.

Corby SD01 Air Master Drone

El Hareketleriyle Kamera Kontrolü

En çok dikkatimi çeken kısım burası oldu. Hand Sense sistem adı verilen bir sisteme yer verilmiş. Bu sistem sayesinde sadece el hareketlerini kullanarak drone kamerasının fotoğraf çekmesini ya da video kaydı başlatmasını sağlayabiliyorsunuz.

Vites Özelliği

Corby SD01 Air Master Drone modelinde bir de vites sistemi olduğunu gördüm. Kumanda üzerinde vites tuşu yer alıyor. Drone ilk açıldığı zaman %30 kadar hızda çalışıyor ama vites tuşu ile kademeli olarak %60 ve %100 hıza kadar çıkarılabiliyor.

Corby SD01 Air Master Drone

360 Derece Takla Atma

Eğlenceli bir özellik. Drone tek bir tuşla takla atabiliyor. Kumanda üzerinde yer alan takla tuşunu kullanabiliyorsunuz. Ama bunun için pil ikaz ışıklarının yanmaması ve yeterli pilin olması gerekiyor. Ayrıca en az 1 metrelik bir yükseklik lazım.

BİM’de satılacak Corby SD01 Drone için ana özellikler bu şekilde. Bir de her yerde bulamadığımız detaylar var. Pil süresi gibi. Merak edenler için bu özellikler konusunda da bilgiyi aşağı liste olarak ekleyelim.

Corby SD01 Air Master Drone

Corby SD01 Air Master Drone Diğer Teknik Detaylar

  • Pervane: 4 adet. Katlanabilir
  • Kamera: Dahili 1080p görüntü çekme ve video çekme özellikli
  • Pil: 1000 mAh kapasiteli. 13 dk seviyesine kadar uçuş süresi sunuyor
  • Bağlantı: WiFi ile kablosuz bağlantı desteği var. Akıllı telefonlarla bağlantı kurabiliyor.
  • Kumanda Pilli mi?: Evet. 1.5V 3 pille çalışıyor.

Corby SD01 Drone, 29 Nisan tarihinde BİM marketlerde olacak. Fiyatı 499 TL olarak gözüküyor. Ama stok konusunda herhangi bir bilgi almak mümkün olmadı. Çok fazla stok olacağını düşünmüyorum.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

4 YORUMLAR

  1. önceden almıştım. batarya birşekilde bitti ve yedek batarya almak istedim. İnternet dünyasında birtane batarya yok. yedek parça sıkıntısı var.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler