Cuma, Nisan 19, 2024

Apple Music Zamlandı! Yeni Fiyatlar Nasıl?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Popüler müzik servislerinden biri olan Apple Music, pek memnun olmadığımız bir gelişme ile gündemde. Yapılan son açıklamaya göre servisin abonelik ücretlerine zam geldiği duyuruldu.

Üstelik gelen zam öyle az bir zam değil. Orana vuracak olursak %40’ın üzerinde zam yapıldığını görüyoruz. En ucuz paketi de en kapsamlı paketi de etkileyen zamlara geçelim ve değişen fiyatlara bakalım.

Apple Music Fiyatları Nasıl Değişti?

Servisin en düşük paketi öğrenci paketi olarak biliniyor. Hemen sonrasında bireysel paket ve en üst seçenekte de aile paketi geliyor. Başta da söylediğimiz gibi tüm bu paketler için fiyat değişiklikleri söz konusu. Eski fiyatları ve yeni fiyatları bir liste olarak verelim.

Kaçırmayın: Yeni PS Plus için fiyat bilgileri geldi

Eski Fiyatlar

  • Öğrenci Paketi – 6,99 TL
  • Bireysel Paket – 13,99 TL
  • Aile Paketi – 20,99 TL

Yeni Fiyatlar

  • Öğrenci Paketi – 9,99 TL
  • Bireysel Paket – 19,99 TL
  • Aile Paketi – 29,99 TL

Apple Music

Zamların ciddi bir oranda olduğunu görebiliyoruz. Yeni fiyatların bugün itibariyle geçerli olduğunu ekleyelim. Fakat burada eski aboneler için güzel bir artı da var.

Mevcut Aboneler Dikkat

Evet Apple Music fiyatları zamlandı ama eski aboneler için 1 aylık daha süre verildi. Eğer zaten servise üyeyseniz 1 ay daha eski fiyatlar ile servisi kullanmaya devam edeceksiniz. Sonrasında ise yeni fiyatlar geçerli olacak.

Artık Apple’ın zamları sonrasında Apple Music abonelerinin tepkileri neler olacak işte orasını bilemiyorum.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler