Perşembe, Mart 28, 2024

Meta, VR ve Metaverse için Mağaza Açıyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

İnternet ve teknoloji devlerinden Meta, insanlara metaverse dünyasını tanıtmak ve VR ürünlerini daha kolay satabilmek için önümüzdeki ay ilk perakende mağazasını açacaklarını resmi olarak duyurdu. Şirket ilk mağazasını 9 Mayıs’ta Kaliforniya eyaletinin Burlingame bölgesinde bulunan kampüsünde açacak.

Mağazada etkileşimli demolar aracılığı ile tüm donanım ürünlerinde uygulamalı bir deneyim sunulacak. Meta’nın resmi web sitesinde, şirketin donanım siparişini her zamankinden daha kolay hale getiren yeni bir mağaza bölümü de açıldı. Meta, bu mağaza aracılığıyla potansiyel müşterilere görüntülü arama yapabilen Portal cihazını, Ray-Ban Stories akıllı gözlüğünü ve Quest VR kulaklılarını satın almaya teşvik etmeyi hedefliyor.

Meta
Meta, VR ve Metaverse için Mağaza Açıyor! 2

Ziyaretçiler bu mağazada sanal gerçeklik teknolojisini profesyonel ellerden deneyimlenin yanı sıra şirketin satmakta olduğu sanal gerçeklik teknolojilerini de deneyimledikten sonra satın alabilecek ve Metaverse dünyası hakkında bilgi edinebilecekler. Bunlara ek olarak mağaza ziyaretçileri deneyimlerinin 30 saniyelik karma gerçeklik klibini temin edebilecekler.

1.550 fit karelik bir alana ve Meta’nın Reality Labs merkezine biraz uzaklıkta açılacak olan ilk perakende mağazasının diğer eyaletlere ve ülkelere yayılıp yayılmayacağını henüz bilmiyoruz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler