Cumartesi, Nisan 20, 2024

Bing Arama Motorunun Logosu Değişti!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Microsoft, son zamanlarda ekosisteminde köklü bir tasarım değişikliğine gitmekte olan bir şirket ki buna verebileceğimiz en yakın tarihlli örnek ise Windows 10 uygulama simgelerinin geçtiğimiz ay içerisinde yenilenmesidir.

Şirket, gerek mobil uygulama arayüzlerini, uygulamalarının ikonlarını ve arayüzlerini değiştirerek Microsoft ve Windows cephesine yeni bir tasarım soluğu getirmeye çalışıyor. Bu yenilenme sürecinden ekmeğini alan bir diğer kişi ise Bing beyciğimiz.

Bing Nedir?

Bing, Microsoft tarafından oluşturulmuş bir arama motorudur. Google, Yandex, DuckDuckGo gibi internet arama motorlarına rakiptir ve şu anda şirket tarafından yenilenmiş olan Microsoft Edge tarayıcısının varsayılan arama motorudur. Her ne kadar popüler olmasa da Google’dan daha verimlidir.

bing logo 2
Bing Arama Motorunun Logosu Değişti! 2

Bing, yenilenen logosu ile çağa ayak uyduruyor.

Microsoft’un tasarım departmanı, Microsoft’un düşük popüleriteye sahip arama motoru olan Bing’e el atmayı başardı ve daha yumuşak, daha az keskin hatlara sahip modern bir tasarıma sahip logo tasarladı.

Genel Akıcı Tasarım’ın tüm Microsoft özelliklerinin elden geçirilmesinin bir parçası olan simge, beklediğimiz olağan eğrileri ve degradeleri içeriyor. Yenilenen logo şu anda A/B test aşamasında. Amerika Birleşik Devletleri’nde birkaç kişi yeni görünüme erişebiliyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler