Pazartesi, Nisan 22, 2024

Biomutant için 1.5 Güncellemesi Geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Experiment 101, Biomutant için 1.5 yamasını paylaştı. Gelen yeni yama, seviye sınırını 50’den 100’e yükseltiyor.

PC ve PlayStation 4 için mevcut olan Biomutant yama 1.5 oldukça büyük.

biomutant review 1

Oyuncular karakterlerini ilerletmek için daha fazla yol istiyorlardı. Evet, seviye sınırı ikiye katlandı. Ayrıca özelleştirilmiş yaratığınızı geliştirilmiş çeşitli ganimetlerle donatabileceksiniz. 1.5 Güncellemesi yalnızca aldığınız yinelenen öğelerin sayısını azaltmakla kalmadı, aynı zamanda mevcut öğelerin daha yüksek nadirlikteki sürümlerini de ekledi.

Geliştirici Experiment 101, “Bu, belirli bir nadirlikte bulunan bir öğenin daha sonra daha yüksek bir nadirlik ve önemli ölçüde geliştirilmiş istatistiklerle bulunabileceği anlamına gelir” diye açıklıyor. Biomutant yama notlarının önemli kısmı, özellikle yüksek dereceli kalıntıların ve efsanevi silahların 50. seviyeden düşmeye başlayacağını açıklıyor.

Yama notlarının tamamına ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Oyunun tanıtım yazısı

BIOMUTANT®; yumruk, silah ve mutant yeteneklerini birleştirmenize izin veren eşsiz dövüş sistemli, açık dünyalı bir kıyamet sonrası Kung-Fu hikâyesi oyunudur.

Bir salgın dünyayı kırıp geçiriyor ve Yaşam Ağacı köklerinden ölüm saçıyor. Kabileler bölünmüş durumda. Çalkantılı bir dünyayı keşfedin ve kaderini belirleyin: Onu kurtaracak mısınız yoksa daha karanlık bir geleceğe mi sürükleyeceksiniz?

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler