Cumartesi, Nisan 20, 2024

Cyberpunk 1.23 Yaması Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

CD Projeckt oyunu Cyberpunk yapımını şöyle ağız tadıyla oynayamadık. Oyunu bekledik bekledik aylarca bekledik. Sonra bir çıkış yaptı keşke aylarca beklemeye devam etseydik dedik. Hataların sayısının çok olması can sıktı. Üzerinde epey bir zaman geçti ama yapım sözünü tutuyor. Sürekli güncelleme sunarak oyunu düzenlemeye devam ediyor. En son Cyberpunk 1.23 sürümü yayınlandı.

Yine yapımda yer alan hataları gidermeye yönelik olan güncellemenin sürüm notları da sayfa sayfa. Yine firma çok sayıda hatayı gidermiş ve ek düzenleme yapmış durumda.

Kaçırmayın: GTA Online, Eski Konsol Sahiplerine Kötü Haberi Verdi

Cyberpunk 1.23 yaması tüm platformlar için geldi

Güncellemeyi diğer sürümlerden ayıran en büyük neden bu güncellemenin çok daha kapsamlı olması oldu. Güncelleme çok daha kapsamlı bir güncelleme ve birçok farklı platform için beraber geliyor.

PC için konsollar ve hatta Stadia için yayınlanan genel bir sürüm. 3-4 GB seviyesinde bir dosya boyutu olan güncellemenin değiştirdiği tüm noktaları ve giderdiği hataları görmek isteyenler için sürüm notları sayfasını da buraya ekleyeyim.

Cyberpunk 1.23

Bu düzenlemeler daha ne kadar sürecek derseniz ben de bilmiyoruz. Cyberpunk 1.23 tabii ki son değil. Ne zaman gelen bu yama son sürüm diyebiliriz onu da kestiremiyorum. Oyunun popülerliği çoktan azaldı ama tamamen hatasız bir sürüm için çalışmalar devam edecektir.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler