Çarşamba, Nisan 24, 2024

Biomutant için Lansman Öncesi Fragman Yayınlandı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Biomutant, çok sayıda kurşun, yay ve büyük kılıç balesini sergileyen havalı yeni bir dövüş fragmanıyla ön siparişlere açıldı. Birkaç ay önce sayısız gecikmenin ardından resmi çıkış tarihine kavuşan ve nihayet ön sipariş bonuslarıyla dolu zor bir lansman dönemine doğru yöneliyoruz.

Bu tür bir ön sipariş bonusu, daha sonrasında tüm oyuncular için DLC olarak eklenecek olan, çift kollu samuray görünümlü bir sınıfa erken erişimi sağlıyor. Ön sipariş bonuslarıyla ilgilenmiyorsanız, 399,99 dolarlık değere sahip bu koleksiyon hemen hemen tüm koleksiyonerlerin dikkatini çekmeyi başardı. Aşağıda oyun hakkında kısa bir fikir edinebileceğiniz bir fragman yer alıyor.

Fragmana baktığımızda oyun içerisinde çok fazla görüntü yer almasa da, en azından herhangi bir engelle karşılaşmıyor, oyun hakkında az çok bir bilgi ediniyoruz. Zira şimdilik sadece çılgın enerjik savaşın parçalarını görebiliyoruz.

Bir çok oyuncunun heyecan ile beklediği oyun Biomutant, 25 Mayıs itibariyle gerçekleştirilecek bir lansmanda bilgisayar kullanıcılarına erişime açılacak, PlayStation 4 ve Xbox One kullanıcıları içinde ilgili platformlara iki ay sonradan piyasaya sürülecek.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler