Perşembe, Nisan 25, 2024

Bitcoin Çakıldı! Düşüş Devam Eder mi?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Birkaç gündür Bitcoin için haberler paylaşmaya devam ediyoruz. Sanal para birimini tekrar gündeme taşıyan Elon Musk sonrasında değer uçtu. Fakat her zaman olduğu gibi toz pembe dünya çabuk dağıldı.

Sanal para birimleri rekor seviyelerde düşüşler yaşamaya başladı. Geçen gün yaptığımız haberde de bir düşüşten söz etmiştik ama bunun üzerine rekor bir düşüş daha geldi.

Bitcoin için Son Durum Ne?

Sanal para birimi dün yaşanan %6-10 arası düşüşün ardından bu kez %16 düştü. Rekor seviyede düşüş yaşandı ve 58 bin dolar olan değer bir anda 43-44 bin dolara kadar düştü.

Bitcoin

Şu sıralar 46 bin dolar olsa da balon bir kez daha patlamış gibi duruyor. Düşüşün nedenini ise sormayın çünkü ne desek boş. Sanal parada düşüş ya da artış için çok net bir açıklama yapmak zor.

Fakat şunu da ekleyelim ki bugün Bill Gates tarafından da konuya ilişkin bir açıklama geldi. Ünlü isim Elon Musk kadar parası olmayanlar için Bitcoin gibi sanal para birimlerinin risk olduğunu belirtti. Düşüş devam eder mi ya da güven kırılır mı göreceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler