Cuma, Nisan 26, 2024

Bitcoin Yine Zıpladı! Yeni Rekor Geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sanal para birimi dediğimiz zaman ilk akılda canlanan Bitcoin. Tamam çok sayıda altcoinler var ama lider belli. Peki, son dönemde sanal para birimlerini ve özellikle Bitcoin’in adını neden bu kadar sık duyar olduk?

Cevap çok basit. Bir dönem balon söndü ve popülerliğini kaybetti denen sanal para birimi, şu sıralar tarihi rekor kırıyor. Daha 1 gün önce söz konusu sanal para biriminin 50 bin dolar barajını geçtiğini ancak sonradan düştüğünü duyurdu. Şimdi bir rekor daha geldi.

Bitcoin sürekli yeni rekor kırıyor!

50 bin dolar kritik eşik olarak görülüyordu. Bu kritik eşik geçildi bir kere. Tekrar 49 bin dolar bandına düşmüş olmasına rağmen sanal para biriminin bugün yeni rekorlar kırdığını gördük. Bu rekorlar ise 50 bin dolar üzerinden gitti. 52 bin dolar seviyelerine kadar çıkan sanal para birimi, hala yükselmeye de devam ediyor.

Bitcoin

Görünen o ki Elon Musk hamlesi yeniden sanal para dönemini başlatmış oldu. Bundan sonra düşüş ya da yeni rekorların geleceği yükseliş seyrini takip etmek gerekiyor. Hala uzun vadede bir tahmin yapmak mümkün değil.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler