Çarşamba, Ekim 9, 2024

BlackBerry Messenger 31 Mayıs’ta Kapanıyor

1 Ağustos 2005 tarihinde piyasaya sürülen BlackBerry Messenger bugün ortaya çıkan bilgilere göre önümüzdeki ayın sonunda tamamen kapanıyor.

Facebook’un Messenger ve Whatsapp ve diğer birçok popüler mesaj uygulamalarının bu kadar yaygın ve popüler olarak kullanılması BlackBerry Messenger uygulamasının kapatılmasında en büyük etken olduğunu söyleyebiliriz. Uygulama 31 Mayıs tarihinde tamamen kullanıma kapanacak eğer uygulama içerisinde verileriniz felan bulunuyorsa bu verilerinizi almadızda fayda var.

Paylaşılan yazıda ;“Bugüne kadar oluşturduğumuz şeyle gurur duyuyoruz … Ancak, teknoloji endüstrisi çok akıcı ve önemli çabalarımıza rağmen, kullanıcılar diğer platformlara geçerken, yeni kullanıcılar oturum açmakta zorlandılar” açıklamalarında bulundular.

BENZER:  Yurt Dışı Alışveriş Limiti Düşürüldü! Yeni Limit ve Vergi Değişiklikleri

 

BlackBerry Messenger BBM iOS App Store The Apple Post - PC Hocası

BlackBerry Messenger adlı uygulamanın kurumsal versiyonunu kullananlar normal olarak kullanmaya devam edecekler. BBM uygulamasını eğer çok seviyorsanız ve kullanmak istiyorsanız Android veya IOS cihazlarınız üzerinden kurumsal sürümünü indirip kullanabilirsiniz, ancak her altı ayda bir 2.50 dolar gibi bir ücret ödemeniz gerekecek.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler