Salı, Nisan 16, 2024

BlackBerry’den Fiziksel Klavyeli ve 5G’li Android Telefon Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Amerika Birleşik Devletleri merkezli bir şirket olan OnwardMobility, Blackberry markalı 5G mobil cihazları tasarlamak ve üretmek için BlackBerry ve Foxconn Technology Group’un bir yan kuruluşu olan FIH Mobile ile ortaklık kurdu. OnwardMobility, 2021’in ilk yarısında Kuzey Amerika ve Avrupa’da fiziksel klavyeli yeni bir 5G BlackBerry Android akıllı telefonu piyasaya süreceğini duyurdu.

İki şirket, tek telefon

Cihazın piyasaya sürülmesi sürecine kadar bir tarafta OnwardMobility, Kuzey Amerika’daki BlackBerry akıllı telefonlar için ürün planlaması ve pazar geliştirme kısmını gerçekleştirecek bu aşamada bir tarafta da FIH Mobile, cihazın bileşenlerini, ve cihazın tedarik zinciri bütünlüğünü sağlamak için BlackBerry cihazlarını katı kurallar çerçevesinde tasarlayacak ve üretecektir.

blackberry cekiliyor
BlackBerry'den Fiziksel Klavyeli ve 5G'li Android Telefon Geliyor 2

Şirketin İcra Kurulu Başkanı ve aktif CEO’su John Chen, 5G teknolojisine ve fiziksel klavyeye sahip yeni telefon için şu sözleri dile getirdi:”BlackBerry, OnwardMobility’nin yüksek güven ve güvenlik standartlarımızdan yararlanan fiziksel klavyeye sahip bir BlackBerry 5G akıllı telefon cihazı nı markamızla eş anlamlı hale getirmesinden heyecan duyuyor. Biz müşterilerin kurumsal ve hükümet düzeyinde güvenlik ve mobil verimlilik alabilmesi için yeni BlackBerry 5G akıllı telefonunu sunmak için heyecanlıyız,”

FIH Mobile İcra Direktörü Dr. Wen-Yi Kuo, “OnwardMobility’nin özel bir tedarikçisi olarak, tasarım, üretim, bileşen tedariki ve lojistik yönetimindeki derin uzmanlığımızdan yararlanarak yeni BlackBerry 5G cihazlarını pazara sunmaya kararlıyız” dedi. .

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler