Cumartesi, Nisan 27, 2024

Brotherhood of Steel Fallout 76’da Olacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Fallout 76 büyük bir yeni içerik güncellemesi alıyor ve görünüşe göre Brotherhood of Steel bu sefer ana odak noktası olacak.

Yeni güncellemenin adı Steel Dawn olacak ve dün sabah kısa bir tanıtım fragmanı ile duyuruldu.

8025e3a9 c632 5594 9272 a04e52b5b0dd

fallout 76 brotherhood of steel

Fragman, bir süper mutant tarafından Wasteland’da kovalanan biriyle başlar, ancak mutant onlara ulaşmadan hemen önce Power Armor’daki biri tarafından kurtarılır. Bir Super Mutant Behemoth ile mücadele eden bir grup ve Brotherhood’ın Appalachian karargahı gibi görünen bir kaç görüntü de dahil olmak üzere Fallout 76 dünyasındaki Brotherhood of Steel üyelerinin birkaç farklı fotoğrafını da içeriyor.

Her yeni Fallout 76 içerik güncellemesinde olduğu gibi, çok sayıda yeni karakter olacağı kesindir. Oyuncular muhtemelen fragmanın sonunda gördüğümüz Kardeşlik kalesini bile ziyaret edecekler.

Kısacası güncelleme yeni silahlar ve zırhlar, yeni bölgeler, C.A.M.P. sığınakları ve planları, yeni NPC’ler ve oynanış iyileştirmeleri gibi birçok içeriğe sahip olacak.

Steel Dawn güncellemesi Aralık ayında yayınlanması planlanıyor. PC kullanıcıları güncellemeyi Bethesda.net üzerinden bu özellikleri test edip deneyebilecek.

Güncelleme fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler