Perşembe, Mart 28, 2024

Narco Tycoon Nintendo Switch ve PC için Tanıtıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bir uyuşturucu imparatorluğu kurmanıza izin veren benzersiz bir oyun olan Narco Tycoon, 2022’nin ilk yarısında piyasaya çıkacak.

Bu ekonomik stratejinin yaratıcıları, çeşitli malların kapsamlı bir üretim ve dağıtım sistemi ve bir pazar savaşı vaat ediyor.

b6b54ceb3e687c79c51a3a744c2a4835

Narco Tycoon Screen 4

Narco Tycoon, Türkçe arayüz ile alt yazı desteği de sunacak. Narco Tycoon, Ultimate Games S.A. tarafından yayınlanacak. Geliştiricilerin vurguladığı gibi, oyun hala üretimin erken bir aşamasında ve ilk fragman sadece tanıtmak amaçla yayınlandı.

Narco Tycoon, yukarıdan aşağıya 2D görünümüyle ekonomik bir strateji oyunudur. Geliştiriciler, çok kapsamlı ve çeşitli olması beklenen tek oyunculu oyunlara odaklanıyor. Oyuncular, üretim sürecinin en küçük ayrıntılarıyla ilgilenerek ilaç fabrikalarını sıfırdan tasarlayıp inşa edebilecekler.

Oyun ayrıca, diğerlerinin yanı sıra, kuruluşun üyelerini yönetmeyi, malların doğru dağıtımına özen göstermeyi, pazar hakimiyeti ve cezasızlık için mücadele etmeyi ve ayrıca araştırma ve geliştirme çalışmalarını içerecektir. Ana hedefiniz şehirdeki uyuşturucu işini tamamen devralmak olacak.

Oyun hakkında daha detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Duyuru fragmanı

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler