Salı, Nisan 30, 2024

Bu Kez LA Noire ve Bully Oyunları Ücretsiz Oluyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Oyun fiyatlarının durumu ortada. Hal böyle olunca, ücretsiz oyun haberlerini de kaçırmamaya çalışıyoruz. Kısa süre önce Rockstar Games bu konuda bir atak yapmış ve RDR 1 oyununu ücretsiz olarak sunmuştu. Firma bir atak daha yapmaya hazırlanıyor zira bu kez LA Noire ve Bully oyunları ücretsiz oldu.

GTA+ Üyeleri için LA Noire ve Bully Ücretsiz Oluyor

Firmanın bu seferki hamlesi iki iddialı yapımı ücretsiz vermek olacak. Rockstar Games’in resmi blog üzerinden yayınlanan bilgilendirme yazısında, LA Noire ve Bully yapımlarının GTA+ abonelerine ücretsiz olarak sunulacağı belirtiliyor.

Her iki oyun için de Red Dead Redemption sonrasında kütüphaneye eklenecek ifadesi dikkat çekiyor. Yani buradan anladığımız iki oyunu da yıl içerisinde GTA+ kütüphanesinde göreceğiz ama yapımların ne zaman tamamen ücretsiz olarak sunulacağı konusunda net bir bilgi bulunmuyor.

LA Noire ve Bully

GTA+ aboneleri için tek iyi haber bu da değil. Bunun dışında GTA 5 oyuncularına Nisan ve Ağustos ayları içerisinde her ay için 1.000.000$ gibi bir ek kazanç verileceği de duyuruldu.

Ek kazanç diyorum çünkü zaten verilen 500.000$ üzerine çıkılmış olan bir paradan söz ediyoruz.

Son hamleler gösteriyor ki GTA+ aboneleri için yeni bir dönem başlamış durumda. Rockstar Games, muhtemelen yıl içerisinde daha çok sürpriz yapacak. Ayrıcalıklar biraz daha artacak gibi duruyor.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler